Lillehammer-MS 5-4 e.str.

MS fikk sitt første poeng for sesongen etter straffedrama.

Ved LS
Oppdatert: (27.9.2005)

(1-1) (1-2) (2-1) (0-0) (1-0)

MS fikk en pangstart på kampen da Stian Einbu sendte laget i føring etter bare drøye minuttet. Utligningen kom fem minutter senere, og 1-1 holdt seg til pause. I den andre perioden var det hjemmelagets tur til å ta en tidlig ledelse, men MS kvitterte raskt ved Jon Rømoen. 7.04 ut i perioden var MS igjen foran, Thomas Jordhøy sørget for periodens siste mål slik at MS ledet 3-2 til den andre pausen. Forøvrig etter at Lillehammer vant skuddene 8-5 i begge de to første periodene.

Tredje periode begynte svært så dårlig for MS, to tidlige utvisninger og to scoringer for Lillehammer. Hjemmelaget vant skuddene hele 14-3 i den siste perioden, og det så lenge ut til at laget skulle ta alle tre poengene. To og et halvt minutt før full tid pådro MS seg en lagstraff pga for mange spillere på isen, og man kunne da tro at poengsjansene var spolert. Men Mathias Trygg ville det annerledes. Med under minuttet igjen på klokka feide han inn utligningsmålet i undertall, og sesongens første poeng var på plass.

I forlengningen ble det ingen brå død på noen av lagene. Det måtte straffer til for å avgjøre dramaet - mange straffer. På de første fem forsøkene scoret MS to ganger, det samme gjorde Lillehammer. Erik Wallace og Jens Eriksson traff for MS, mens Mathias Trygg, Daniel Löf og Stian Einbu ikke var like heldige. Først etter 7 straffer til hvert av lagene kom avgjørelsen. Wallace og Eriksson lyktes ikke i sine forsøk nummer to, og vertenes Tomas Srsen ble til slutt den som fikk avgjøre kampen. Dermed fikk MS altså med seg det ene poenget hjem i bagasjen. 


Anders Ganer redder straffe fra Pinc

MS vant ett poeng og tapte to, men det er godt å bli kvitt nullen. Så langt har gutta scoret 4 mål i snitt, fortsetter de med det er det absolutt lov å håpe på flere poeng fremover. Det renner inn for mye baklengsmål fortsatt, men til nå færre fra kamp til kamp. Anders Ganer tok en liten revansje i kveld, og sikret seg bestemannspremien hos MS. Ellers så kom kanskje 3-9-tapet fra Fredrikstad i et litt annet perspektiv etter dagens runde, der Sparta røk hele 1-10 mot naboen. MS fortsetter jakten på nye mål og poeng allerede torsdag, da kommer Frisk på besøk til Manglerudhallen.


Ganer holdt Järvinen på sidelinjen

Takk til Lillehammers websider for bilder

Referat fra Lillehammers websider

Referat fra GD

KampfaktaPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS