Stjernen-MS 9-3 (3-0) (2-1) (4-2)

MS fikk det ikke uventet tøft i comebacket i toppserien.

Ved LS
Oppdatert: (22.9.2005)

Starten på kampen ble marerittaktigt, med to baklengs i løpet av tre og et halvt minutt. Deretter måtte gutta spille en lengre periode med 3 og 4 mann, men slapp unna med ett baklengsmål til i denne perioden. Den andre perioden ble noe jevnere, her noterte Stjernen to scoringer mot MS sin ene. Sesongens første MS-scoring var det Jens Eriksson som fikk æren av å signere. I trejde periode rant det på igjen, tre pucker til havnet bak Ganer før det var MS sin tur til å låne pucken. Mathias Trygg reduserte alene med Stjernens keeper, før Rune Sundeng ordnet ny trøsteredusering. 9-3 ble sluttresultatet i denne åpningskampen etter en sen Stjernenscoring.

Søndag er det klart for hjemmedebut mot gullfavorittene fra Storhamar. Lite tyder på at den kampen blir en mindre utfordring for MS. Med ni baklengs i kveld kan det være duket for finsk burvokter fra start i den kampen.