Sparta-MS 5-3 (1-1) 2-1) (2-1)

Tomålstap for MS i Sparta Amfi.

Oppdatert: (06.9.2005)

Kveldens motstander er nesten alltid å finne i midtsjiktet på tabellen, og er slikt sett et lag MS ikke bør få juling av om de skal lykkes denne sesongen. Kampen i kveld ble da også relativt jevn, og den endelige avgjørelsen falt først i sluttminuttet.

Den første pucken havnet bak Anders Ganer allerede etter drøye minuttet, men MS kvitterte raskt ved Pål Skogli da vertene fikk en spiller utvist. Dette ble de eneste scoringene i en periode der MS vant skuddene knepent. Tidlig i andre periode fikk MS en gylden mulighet i spill 5 mot 3, dette overtallet benyttet Jens Eriksson til å sende laget sitt i føring. Denne ledelsen holdt til drøyt halvspilt kamp, da var det MS sin tur til å pådra seg to utvisninger i rask rekkefølge. Restultatet ble to overtallsmål til Sparta.

Midtveis i tredje periode sørget Sami Markkanen for ny utligning, etter assist fra Thomas Jordhøy. Eks-Spartaspilleren Jordhøy noterte to assist mot gamle lagkamerater i kveld. Men en ny MS-utvisning skulle bli avgjørende for kampen. Fem minutter før full tid ordnet vertene nok en scoring i spill 5 mot 4, og med 47 sekunder igjen på klokka var punkteringen et faktum med 5-3. Skuddstatistikken for kampen viste til slutt 31-23. Alt i alt ikke noe dårlig resultat for MS, som scoret to mål i overtall, men slapp inn tre i undertall.

Gutta er nå som kjent inne i en meget tøff periode, når helgens Skoda Cup er gjennomført har laget spilt 7 kamper på 11 dager.