MS-Frisk 0-5 (0-3) (0-2) (0-0)

Frisk fikk sin hevn etter MS-seieren i Askerhallen.

Oppdatert: (28.8.2005)

Begynnelsen på kveldens kamp virket relativt lovende, MS så ut til å henge brukbart med på tempoet. Men det ble fort en slutt på moroa da laget pådro seg to utvisninger i rask rekkefølge. Med tre mann på isen ble det for tøft å stå imot, og Frisk kunne ta ledelsen 1-0. Litt senere var det MS som fikk spille 5 mot 3, men uten uttelling. MS var godt med på notene til ca et kvarter ut i perioden, blant annet spratt pucken på streken bak Frisks målvakt ved en anledning. Men etter snaue kvarteret var det isteden gjestene som kunne sette inn 2-0 på en noe heldig styring. Og da laget stakk opp til 3-0 på en kontring minuttet senere, var mye av spenningen i kampen borte.

MS foretok et keeperbytte etter pause, inn kom Anders Ganer. Han måtte se en puck bak seg tidlig, da Frisk kom gjennom 2 mot 1. Ganer gjorde likevel en god jobb utover i perioden, men MS pådro seg etter hvert svært mange utvisninger i kampen. De fikk dermed ikke produsert stort fremover på banen. I sluttminuttene av andre periode spilte Frisk igjen 5 mot 3, og i periodens aller siste sekund fikk Askergutta uttelling. Dermed sto det 0-5 før siste pause.

I den siste perioden klarte MS å flytte spillet høyere opp på banen, til tross for at de igjen måtte gjentatte ganger ut i "fryseboksen". MS vant skuddene i denne perioden 11-7, men uten å klare å overliste gjestenes nyankomne keeper. Ganer holdt også tett i denne perioden, slik at sluttresultatet ble 0-5. Med 20-26 i skudd gir ikke dette et helt riktig bilde av kampen, men med 3 og 4 mann på isen i lange perioder er det vanskelig å få til noe konstruktivt spill. MS hadde i kveld fått Markkanen og Grusell tilbake etter skadefravær, men manglet til gjengjeld den positive nykommeren Jordhøy. Klas Aarlid måtte også forlate banen etter en smell i den andre perioden.

Neste uke skal gutta ut i tre nye kamper, mot Osby, Grüner og Furuset. Spesielt torsdagens kamp i Furuset Forum blir nok et prestisjeoppgjør, og det blir spennende å se hvordan styrkeforholdet mellom lagene har utviklet seg.