MS-Lillehammer 2-5 (1-1) (0-3) (1-1)

Midtperiode til besvær i a-lagets andre treningskamp.

Oppdatert: (21.8.2005)

MS var fra start langt bedre med på notene i kveldens treningskamp mot Lillehammer. Det måtte en MS-utvisning til før gjestene kunne ta føringen snaut halveis i den første perioden. Men MS slo snart tilbake i en jevnspilt periode. Rekken med Jens Eriksson, Sami Markkanen og Thomas Jordhøy har vist lovende takter så langt, og etter 12.13 var det Jordhøy som kunne styre pucken inn bak LIKs rutinerte målvakt.

I løpet av en femminutters periode etter den første hvilen, kom situasjonene som ødela kampen for MS. LIK scoret først ett mål under en avventende MS-utvisning, deretter ett til i spill 5 mot 4. Og de økte ledelsen til 4-1 mens de selv hadde en spiller utvist, og under nok en avventende utvisning for MS. Vi begynte å frykte nok et stortap, men unngikk heldigvis flere baklengsmål i denne perioden.

Tre minutter ut i siste periode fikk en LIK-spiller runde både backer, målbur og keeper hos MS lekende lett, og det sto 5-1 til gjestene. Ellers var denne perioden i likhet med den første spillemessig jevn, og Erik Wallace fikk etter hvert pyntet på sifrene da han frekt fintet ut en Lillehammerspiller og lurte lagets ellers gode målvakt. Dermed endte to av kveldens perioder 1-1, mens den midterste ikke sto helt i stil.

Skuddmessig var det også helt jevnt i kveld, med 24-24. Små perioder med konsentrasjonssvikt, samt noen unødvendige utvisninger er det som skaper mest hodebry. Vi er også helt avhengige av å ha keeperne våre i toppform. Bjørn Opperud fikk ikke en like vond start som Ganer, men en redningsprosent på under 80 er fortsatt langt unna det vi trenger. Kampen sett under ett må vil vel kunne si at det var tydelig fremgang å spore siden forrige kamp, men at det fortsatt er langt igjen til eliteserieformen.

Det er mange kamper igjen å trene seg opp på innen seriestart, og allerede førstkommende tirsdag reiser laget til Asker for en ny tøff batalje.