H/L-MS 3-9 (2-4) (1-1) (0-4)

Stian Einbu med scoringsshow i Lørenhallen.

Oppdatert: (16.2.2005)

Kveldens kamp var i utgangspunktet betydningsløs, men et av spenningsmomentene som gjenstår er hvem som blir poengkonge i 1. divisjon. Her lå Stian Einbu godt an før kampen, bare ett poeng bak Furusets Sami Markkanen. Stian selv bryr seg etter sigende lite om poengene, men det hindret ham ikke i å lage en ny målfest. Han åpnet scoringsballet på et soloraid etter snaue to minutter, og bare sekunder senere måtte Hasle ta ulovlige midler i bruk for å hindre en reprise. Dermed var det duket for straffeslag, som Stian selv fikk æren av å ekspedere i mål. Einbu signerte også MS sitt tredje mål i kampen, mens det fjerde ble satt inn av Christopher Henriksen på et direkteskudd fra blålinjen. MS var meget effektive fremover i denne perioden, like imponert ble vi ikke over spillet i egen sone. Her var det mye slurv og feilpasninger, Hasle ble da også servert to reduseringsmål, og kunne fort hatt fler.

Den andre perioden er det ikke så mye å si om, det var langt fra noe festspill som ble servert fra noen av lagene. MS var ikke like effektive i denne perioden, selv Stian Einbu nøyde seg med en scoring.  Hasle fikk også sine sjanser av et litt for gavmildt MS-forsvar, og en spillemessig svak periode endte 1-1. MS satset til tider offensivt i overtall med fem løpere, men resultatene lot lenge vente på seg. Hasle avsluttet perioden med tre spillere på isen, men først i starten av tredje periode fikk MS på nytt uttelling. Med to kjappe MS-mål like etter pause var løpet kjørt, og vertene ga mer eller mindre opp. MS vant perioden 4-0, og kampens ubestridte ener var Stian Einbu med 5 mål og 1 assist. Hasle vant faktisk skuddstatistikken knepent i kveldens kamp, men MS sine 9 mål på 32 skudd var vanskelig å toppe. Alt i alt en noe rotete kamp, men med et hyggelig sluttresultat. Vi skal ikke glemme at MS tapte 1-3 ved det forrige besøket i Lørenhallen. I kveldens kamp manglet dessuten Axel Grusell og Rune Sundeng, som sto over pga skader. I tillegg stilte MS med færre spillere enn vanlig i og med at eldre junior spilte kamp parallellt med a-laget.

Søndag er det duket for serieavslutning mot Ski, og neste torsdag begynner alvoret. Da kommer Bergen på besøk til Manglerudhallen i den første kvalifiseringskampen.