MS-Viking 7-0 (2-0) (3-0) (2-0)

MS vant sin andre seier over Viking på under ett døgn.

Oppdatert: (13.2.2005)

Axel Grusell sendte MS opp i en tidlig ledelse i dagens kamp, deretter fikk siddisene lov til å komme på noen gjestevisitter i MS-sonen. Viking fikk tidlig muligheten til å kvittere på straffeslag, men Bjørn Opperud reddet med spaken. Etter det tidlige MS-målet brukte gutta litt tid på å komme skikkelig igang i kampen. Det kunne nesten virke som om de fortsatt trodde de ledet med 12 mål. Først i sluttminuttet av perioden kunne MS øke til 2-0, da Stian Einbu gjorde sitt poeng nummer 50 for sesongen.

MS foretok et par bytter i den andre perioden, og etter noen litt tunge åpningsminutter ble det etter hvert litt mer fart på sakene. Martin Røymark økte ledelsen til 3-0, før Axel Grusell ordnet 4-0 på et frekt soloraid drøyt halveis i kampen. Før perioden var omme hadde Erik Wallace lagt på til 5-0 etter assist fra Stian Einbu. Duoen Grusell og Pettersen var på hugget også i denne kampen. I tredje periode la først Pettersen på til 6-0 alene mot keeper, før han sammen med Grusell assisterte Stian Einbu i nok en scoring. Før kveldens kamp mellom Furuset og Gjøvik er Einbu igjen på poengtoppen, mens Pettersen og Grusell har gjort noen kraftige klyv oppover på lista. Axel Grusell har allerede gjort 18 poeng etter det sene comebacket i januar, mens Espen Pettersen har klatret opp på en 15. plass blant poengplukkerne i 1. divisjon.

Kveldens bestemannspremie gikk til Bjørn Opperud. Han fikk riktignok ikke alt for mye å gjøre, men hadde tidvis noen spektakulære redninger. Det skader ikke å ha to keepere i form til kvaliken, der blir det alfa og omega med godt målvaktsspill om man skal lykkes. Neste uke avsluttes seriespillet med kamper mot H/L og Ski. Lørenhallen er forøvrig den eneste 1. divisjonsarenaen der MS ikke har tatt poeng denne sesongen. Det håper vi gutta retter på førstkommende onsdag.