MS-Lørenskog 7-2 (1-0) (4-1) (2-1)

MS innkasserte to nye poeng mot Lørenskog.

Oppdatert: (06.2.2005)

Innledningsvis kunne det se ut som om kveldens kamp skulle bli en reprise av torsdagens traurige forestilling mot Lørenskog. Også denne gangen ledet MS 1-0 ved første pause, etter å fyrt av mange enkle skudd rett på Lørenskogs keeper. Og tidlig i andre periode var det duket for utligning. Heldigvis stoppet likheten ved de to kampene der, for noen minutter ut i perioden fikk endelig MS fart på sakene. Tre flotte MS-scoringer ble satt inn i kjapp rekkefølge, og før perioden var omme satt 5-1 i kassa.

MS åpnet bra også i den tredje perioden, men etter ytterligere to MS-scoringer sank tempoet i kampen igjen. Dette kan vi dog tross alt akseptere av gutta når de har en komfortabel ledelse. Kveldens kamp var likevel et lite kvantesprang foran torsdagens oppgjør når det gjaldt innsats og kvalitet på spillet. Vi snakker fortsatt ikke om kvalikform, men vi fikk i hvert fall se noen fine scoringer denne gangen. Stian Einbu og Morten Ytterdahl er begge med i kampen om å bli poengkonge i førstedivisjon, og i kveld noterte de seg for tre poeng hver.

Neste helg spilles det dobbeltkamp i Manglerudhallen mot nedrykkstruede Viking. Da håper vi på flere poeng fra våre fremste måljegere. Furuset mangler nå bare ett poeng på å bli seriemester i 1. divisjon. I UPC-ligaen tapte Bergen mot Comet, det ser dermed ut til at det blir Bergen som kommer på besøk til Manglerudhallen i første runde av kvaliken. Men først gjenstår altså fire nye "treningskamper" i 1. divisjon.