MS-Ski 6-0 (1-0) (4-0) (1-0)

MS tangerte resultatet fra forrige kamp mot Ski Icehawks.

Ved LS
Oppdatert: (12.1.2005)

Vi fikk ikke se noen stor kamp i Manglerudhallen i kveld. Gjestene la seg bakpå fra start, mens MS virket tafatte og lite kreative i den første perioden. Morten Ytterdahl satte riktignok puck nummer en i mål allerede etter 44 sekunder, men det skulle også bli periodens eneste høydepunkt. Vi forbigår resten av perioden i stillhet, og hopper over til den neste.

For i andre periode fikk vi i hvert fall se flere scoringer, selv om finspillet uteble. En frisk Morten Ytterdahl har fortsatt der han slapp etter skaden - med å produsere poeng. Han scoret ytterligere to mål i denne perioden, mens Stian Einbu og Lars Erik Forsberg noterte seg for en scoring hver. MS hadde kontroll, og det eneste tilløpet til dramatikk kom da Erik Wallace på merkelig vis klarte å sette fast hånda mellom vantet og plexiglasset. Heldigvis gikk det bra med Erik, han virket nesten piggere etter det ufrivillige oppholdet inni vantet.

I tredje periode var tempoet igjen labert, og MS fikk ikke til stort annet enn en mengde enkle skudd rett på keeper. Den eneste som traff nettmaskene var Espen Pettersen, hans scoring var til gjengjeld en riktig suser fra blålinjen. Totalt sett var kvaliteten på dagens kamp begredelig, og i sluttminuttene sto MS-spillerne i ring og spilte intern tennis, mens de nebbete gjestene fra Icehawks var opptatt med å prate på seg utvisninger. I motsatt ende av banen måtte Bjørn Opperud stadig ut i rundvant på fottur for å holde seg våken.

MS-gutta får nå en ukes pause før Kongsvinger kommer på besøk til Manglerudhallen. Forhåpentligvis får vi da se både et mer energisk MS-lag, og en mer konstruktiv motstander. Kveldens gjester produserte bare 9 skudd på mål totalt, og lyktes ikke i annet enn å dra MS ned på et tempo som matris og lagleder Terje Løkken enkelt matcher på en god dag.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS