MS-H/L 7-1 (1-0) (3-0) (3-1)

Det ble en ny storseier til MS i førstedivisjon søndag.

Ved LS
Oppdatert: (09.1.2005)

Hasle kjørte ut i et relativt høyt tempo fra start, og nok en gang ble MS tatt litt på senga i åpningsminuttene. Da perioden var over viste skuddstatistikken hele 19-6 i favør gjestene, likevel var det MS som kom foran i målprotokollen. Midtveis i perioden spilte Espen Pettersen frem Axel Grusell, som ikke gjorde noen feil alene med keeper. 1-0 til pause var likevel noe flatterende for MS.

I andre periode satte MS inn et ekstra gir, og Hasle med sine få spillere fikk etter hvert problemer med å holde tempoet oppe. MS satte inn nådestøtet snaut midtveis, da Morten Ytterdahl og Axel Grusell ordnet hver sin scoring med ett minutts mellomrom. Før perioden var omme hadde Axel Grusell scoret sitt tredje mål for kvelden, og MS hadde god kontroll på kampen før den siste perioden.

Tredje periode ble preget av mange Hasleutvisninger. Laget hadde tydeligvis startet i et for høyt tempo, og de kom stadig mer på etterskudd i kampen. Dommeren la vel heller ikke lista spesielt høyt i denne perioden. Hos MS måtte Klas Aarlid forlate banen med matchstraff midtveis i siste periode. Martin Røymark utnyttet periodens første power play ved å øke til 5-0, før Micke Friedmann scoret gjestenes eneste mål - i undertall. Stian Einbu og Jon Rømoen scoret også hvert sitt mål i perioden, slik at sluttresultatet ble 7-1 til MS.

Spillemessig var det store svingninger i denne kampen. Det mest gledelige denne gangen var kanskje at rekka med Axel Grusell og Espen Pettersen hevet seg flere hakk fra forrige kamp. I siste periode kom Stian Eriksen inn som tredjemann i denne rekka, og med Ytterdahl og Eriksen tilbake ser skadesituasjonen lysere ut enn på lenge. Ellers kan vi jo nevne at Stian Einbu nærmer seg toppen på poengstatistikken i førstedivisjon, mens Anders Ganer fortsatt topper keeperstatistikken.

Onsdag kommer Ski på besøk til Manglerudhallen. Da håper vi på mer moro og enda flere mål fra et MS-lag som nærmer seg kvalikspill med stormskritt.