Ski-MS 2-9 (0-4) (2-3) (0-2)

MS fikk lett spill i onsdagens kamp mot Ski.

Ved LS
Oppdatert: (21.10.2004)

Allerede i åpningsminuttene av kveldens kamp ble det klart at dagens motstander ikke skulle bli noen målestokk for MS. De grønne ledet 3-0 allerede før publikum rakk å komme ut fra kafeteriaen, og Ski foretok et tidlig keeperbytte. Det var ikke uten effekt, for det ble bare 1 MS-scoring til før første pause. I andre periode kom Ski mer med i spillet, og det ble klart at laget har sin styrke offensivt. Hjemmelaget satte to pucker bak Anders Ganer i MS-målet i denne perioden. Men i den defensive delen av spillet var laget betraktelig svakere. MS kunne stort sett bare sende et enkelt langpass mot blålinjen, og vips så var en eller flere spillere alene gjennom med keeper. Dessverre brant MS de aller fleste av disse hundreprosentsjansene, ellers kunne seieren blitt vesentlig større.

Tom Cato Myhre har blitt flyttet opp i rekke med Stian Einbu og Martin Røymark, og det var denne rekken som skapte mest i kveld. Arbeidsjernet Stian Einbu plukker mye poeng for MS, selv om han i kveld antagelig også satte personlig rekord i antall miss alene med keeper. TC Myhre ser ut til å trives bra i denne rekken, han scoret tre mål i kveldens kamp. Selv i undertall var det MS som skapte de største sjansene i denne kampen. Selv om mange målsjanser ble sløst vekk også i kveld, fikk vi etter hvert se mange fine scoringer. Det minst hyggelige som skjedde denne kvelden var at Jon Rømoen pådro seg en skade som til tider skapte problemer i et allerede tynt MS-forsvar. Men det gikk seg til etter hvert, blant annet kom juniorbacken Mats Mossin inn og gjorde en fin jobb.

Etter kveldens kamp venter en ukes spillefri på de av MS-gutta som ikke skal spille juniorkamp til helgen. I neste uke legger laget igjen ut på østlandsturné til Kongsvinger og Gjøvik, da skal seriespillets to siste bussturer gjøres unna. Nå gjenstår bare 5 bortekamper til før åpningen av Manglerudhallen 17. november. Etter dette blir det 16 hjemmekamper og 2 bortekamper på MS i den siste delen av serien. Vi gleder oss til fortsettelsen!Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS