H/L-MS 3-1 (1-0) (1-1) (1-0)

Et svært ineffektivt MS-lag tapte 1-3 for Hasle.

Oppdatert: (17.10.2004)

Det var hjemmelaget som kom best i gang i kampen. Hasle hadde det spillemessige overtaket i første periode, og ledet 1-0 før den første hvilen. Også denne gangen brukte MS litt tid på å komme igang, laget hadde bare 6 skudd på mål i de første 20 minuttene. I andre periode var det MS som styrte spillet, men det var Hasle som typisk nok kontret inn 2-0. MS-dominansen økte utover i perioden, og laget hadde også flere power play uten å lykkes med å score. Som så ofte før var MS svært flinke til å skyte rett på keeper, og iblant sto stolpen også i veien. Først 37.17 ut i kampen fikk MS uttelling, da Martin Røymark knallet til fra kloss hold.

MS vant skuddstatistikken i midtperioden med hele 18-4, likevel endte perioden utrolig nok 1-1. MS fortsatte å trykke på i starten av siste periode, men igjen ble det hjemmelaget som fikk uttelling. Etter to og et halvt minutt økte laget ledelsen på et skudd som smatt inn ved stolpen bak en noe forfjamset Bjørn Opperud. Det nytter likevel ikke å legge skylden på kveldens tap for Opperud, for når man scorer ett mål i en kamp blir det sjelden poeng. Den tidligere MS-målvakten Endre Thoresen sto en meget god kamp for Hasle, men han ga også mange returer. Alt for sjelden hadde MS spillere foran mål til å plukke opp disse.

MS vant skddstatistikken med 39-24 i kveld, likevel var det en fortjent seier til hjemmelaget. MS er alt for tafatte i avslutningsfasen, og etter 3-1 kontrollerer det tyngre og mer rutinerte Haslelaget kampen. Onsdag spiller MS mot Ski, så får vi håpe på bedre uttelling i den kampen. Det er ingen grunn til å svikte et lag som har vunnet 6 av 8 seriekamper så langt, så vi oppfordrer alle til å ta turen til Ski på onsdag.