Jar-MS 1-10 (0-2) (1-3) (0-5)

A-laget gikk rett til topps etter seier 10-1 over Jar i Bærum.

Ved LS
Oppdatert: (22.9.2004)

At kveldens kamp ville bli noe tilnærmet en parodi, forsto vi vel allerede under oppvarmingen. Jar hadde ikke fått alle sine spillere klare til seriestarten, og stilte med bare ni utespillere og to målvakter til denne kampen. I starten av kampen hadde også sekretariatet i Bærum Ishall store problemer, da sirenen gikk og klokka ble nullstilt en gang i minuttet. Etter hvert fikk man orden på det, og endelig kunne det spilles hockey.

For MS sin del besto spillet i å prøve alle varianter for å runde slitne Jarspillere, som sto trygt parkert inne i sonen mesteparten av kampen. Først etter 12.02 av kampen kom årets første seriemål av MS, signert Martin Røymark. Stian Einbu økte ledelsen, etter at MS også hadde hatt en puck til inne som dommeren ikke så. Dermed en nesten pinlig beskjeden 2-0-ledelse til første pause. I andre periode fortsatte MS-gutta å kjøre over Jar, men presisjonen foran mål var det så som så med. Jars målvakt ble spilt god, samtidig som en rekke skudd havnet over eller like utenfor kassa. Tross sløsingen med sjanser, scoret MS tre ganger i denne perioden også. Jar noterte en redusering etter en av sine få kontringer, og det sto 5-1 til MS etter to perioder.

Jars ni utespillere virket fullstendig utkjørt allerede midtveis i første periode, og de ble ikke mindre slitne underveis. I siste periode fikk endelig MS litt uttelling på sjansene, og doblet målscoren med fem nye mål i denne perioden. MS tok på ingen måte ut sitt fulle potensiale i denne kampen, og burde ha scoret langt flere mål. Men det er vanskelig å motivere seg når motstanden blir så svak som den ble i kveld. Nå blir det viktig å omstille seg til langt vanskeligere kamper i tiden som kommer. Det blir garantert ikke slik at man kan spasere inn til to poeng i hver kamp denne sesongen.

Poengene og serieledelsen var det som varmet mest i kveld, men det er jo ingen dårlig start for unggutta. Ros også til de alt for få Jarspillerne, som tross umulig utgangspunkt gjorde en heltemodig innsats i kveld.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS