Furuset-MS 5-0 (1-0) (2-0) (2-0)

Lite stemte for MS i Furuset Forum søndag.

Ved LS
Oppdatert: (12.9.2004)

MS hadde fått tilbake flere av de skadede spillerne siden forrige kamp, likevel virket gutta igjen slitne og tunge i beina. Tempoet i kampen var lavt fra start, og MS produserte lite. Første periode var relativt jevnspilt, men det var Furuset som fikk periodens eneste nettkjenning. Den kom i spill fem mot fire ved finske Sami Markkanen. MS hadde bare fem skudd på mål i denne perioden.

Sju minutter ut i andre periode misbrukte MS to minutter i overtall, før Furuset kjapt kunne gå opp i 2-0 straks de hadde fullt mannskap på isen. Svakt overtallsspill ble etter hvert en gjenganger for MS denne kvelden. Ganske representativt for problemene man sliter med er det at man taper en dropp, og deretter bruker et minutt på å vinne tilbake pucken og etablere seg i sonen. Furuset gjorde ting langt enklere, og skulle etter hvert vinne kampen komfortabelt på det. Det nærmeste MS kom nettkjenning var da Erik Wallace havnet i buret. Pucken var det derimot verre med. Kun fem skudd på mål også i denne perioden for MS sin del.

Bare sekunder før siste pause økte hjemmelaget sin ledelse, etter flere returer fra Bjørn Opperud. I siste periode virket det som om MS gradvis mistet interessen for det som foregikk på isen. Det problemet håper vi ikke oppstår når det skal kjempes om poeng. Etter hvert var det bare Bjørn Opperud som hindret at sifrene ble enda styggere enn 0-5. Det eneste MS var i nærheten av å vinne i denne kampen var slåsskampen i sluttminuttene, der hadde Christopher Henriksen overtaket. Når serien starter foretrekker vi å vinne kampen om poengene.

Nå følger to kjappe kamper mot Hasle-Løren, før det blir mulighet for revansj mot Furuset i den siste treningskampen før seriestart.

Kommentar fra Rune Molberg:

Vi har gode kamper og dårlige kamper, dette var muligens den dårligste, vi var kort og godt ikke klare til kamp, jobbet dårlig, ikke ydmyke, ble stresset og fulgte ikke vårt eget spill. Men vi følger vårt opplegg alle spillere og vi strammer ikke til.

Et backpar var ikke ute på baklengs, Christopher Henriksen og Patrik Molberg. Rekka med Marius Mathisrud, Lasse Fjeldstad og Håkon Stensbak/Lars Erik Forsberg fikk 0 - 2. Men de mest rutnerte, Wallace, Einbu, Røymark, Ytterdahl var ikke ute på baklengs, i tillegg til Peter Andersen. Videre to baklengs i spill 4 mot 5.

Nå begynner spissingen av laget mot seriestart, så får vi se. De to kampene vi har spilt med tre femmere har vært de klart beste.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS