Comet-MS 5-1 (1-1) (0-0) (4-0)

MS holdt i to perioder mot eliteserielaget fra Halden.

Ved LS
Oppdatert: (08.9.2004)

Mye har skjedd siden Comet snappet eliteserieplassen fra MS i vår. Den gangen var det hårfine marginer som skilte lagene. Comet er det eneste eliteserielaget blant MS sine motstandere i treningskampene, og er blant annet styrket med de tidligere MS-spillerne Jens Näslund og Benny Rönnelow. Denne gangen måtte laget fra svenskegrensen regnes som klare favoritter. Comet ble da også hakket for sterke for MS i kveld, og sikret til slutt seieren etter 4-0 i siste periode.

Vi har fått rapport fra Rune Molberg:

Det tette programmet med to kamper og reise i helgen, trening mandag og reise - kamp på tirsdag satt i kroppen. Vi holdt i to perioder, så var det slutt. På disse tre kampene har vi fått 24 min, 20 min og i går 22 min utvisninger, det er mye og tungt. Selv om jeg skal avstå for å kommentere dommerne videre, kun en episode fra igår.
 
En av våre spillere blir taklet, ligger på isen og blør fra munnen. Dommeren blåser ikke, vi blir opprørt og sier i fra. Svaret fra dommer er:" Jeg blåser ikke før deres lag har pucken", vi påpeker hvor dumt dette er og får lagstraff. I ytterste konskvens vil dette si at en spiller kan ligge alvorlig skadet på isen og dommeren blåser ikke, fordi vi ikke har pucken. Ærlig talt kjære dommer(e) det er viktigere å få en skadet spiller behandlet enn hvem som har pucken!
 
Til kampen:
Som sagt vi slet, og hadde et fryktelig dårlig overtallspill, fasit 0 - 1. Her bør vi starte med blanke ark og evt gi andre spillere sjansen, vi har to power-oppsett til hver kamp og det fungerte ikke igår.
 
Statistikk,
Rekka med Eriksen, Wallace, Einbu best statistikk +1 i spill 5 mot 5. rekka med Andersen, Roest, Thinn dårligst med - 1 (2 midt i bytt). Blant backene ble det endringer da Patrik Molberg ødela skøyta på oppvarming. Sundeng og Østli var ikke på isen ved baklengs, mens Henriksen og Gulbrandsen hadde - 1.
 
Vi har ikke begynt å stramme inn laget, synes vi har grei utvikling. Synes det er gøy å jobbe med motiverte "norske" ishockeyspillere.
 
RunePrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS