MS-Grüner 3-4 (0-2) (1-2) (2-0)

MS gikk på et knepent tap i en ny svak kamp mot Grüner.

Ved LS
Oppdatert: (26.8.2004)

Som i forrige kamp mot samme motstander var det Grüner som kom best i gang. Denne gangen ledet laget "bare" 2-0 etter første periode. MS hadde flere power play i perioden, men uten å komme nærmere mål enn et par stolpeskudd. Grüner var igjen flinkere foran kassa, og scoret to mål mot en dekket keeper. Henrik Herdlevær kom også i denne kampen på scoringslista mot gamle lagkamerater. En svak periode av MS-gutta, som virket tunge i beina etter gårsdagens kamp.

Andre periode ble et eneste langt gjesp, med et spill som så ut til å være blottet for mål og mening. Vi fikk se minimalt av konstruktivt spill, og det lille som var av målsjanser ble stort sett sløst vekk. Gang på gang traff pucken skøyta til MS-spillerne istedenfor kølla, og den gjenstridige gummiskiva havnet alle andre steder enn der vi ønsket å se den. Først etter drøye 13 minutter av andre periode skulle vi få noe å glede oss over. Martin Røymark reduserte med et velplassert skudd fra skrå vinkel, og i noen ganske få sekunder virket MS kvikkere. Men Adams opphold i Paradis ble nok en gang kortvarig. Markeringene bakover glapp fullstendig, og nok en tidligere MS-spiller, Miro Brnic, fikk stå mutters alene med keeper og øke til 4-1 for Grüner. En relativt miserabel midtperiode ble fullendt med straffemiss av Lars Erik Forsberg i sluttminuttet.

I siste periode ble tempoet og underholdningsverdien i kampen bedre. MS fikk noe bedre flyt i spillet, og for første gang i kveld fikk vi se litt vilje i laget. Etter drøye 8 minutters spill var det juniorene som viste vei, da Fredrik Thinn styrte inn en puck fra Peter Andersen. Niklas Roest fikk andrepasset, mao et rent juniormål. 14 minutter ut i perioden ble Stian Eriksen spilt fri på blå, og alene med keeper gjorde han ingen feil. Dermed endelig en viss spenning i kampen. MS var nær en utligning i sluttminuttene, men Grüner kunne også fort ha kontret inn 3-5. Det hele endte dog med ettmålstap for MS, i en svak kamp der sisteperioden altså hever inntrykket et lite hakk. Det er neppe mange av gutta som er stolte av innsatsen i kveldens kamp. Men lyspunktet også denne gangen var spillet til den unge målvakten Glenn Jensen. Han fikk stå hele kampen, og leverte igjen en bra innsats.

Nå får gutta noen dagers spillefri, før turen går til Sverige neste helg.