Lillehammer-MS 3-5 (2-1) (0-3) (1-1)

MS avsluttet med seier, og går ned med flagget til topps etter en utrolig thrilleravslutning på kvaliken.

Oppdatert: (14.3.2004)

Få hadde trodd at to mirakler skulle inntreffe i kveldens runde, men avslutningen skulle bli langt mer spennende enn noen hadde drømt om. MS kom riktignok under i målprotokollen allerede etter 43 sekunder mot Lillehammer, og lå under 1-2 etter første periode. Men meldingene fra Lørenhallen om at H/L skapte problemer for Comet, inspirerte tydeligvis MS-laget i pausen. Allerede før to minutter var spilt av andre periode hadde MS snudd kampen med to scoringer. Laget økte etter hvert ledelsen på straffe, og forble foran i målprotokollen resten av kampen.

Men etter hvert knyttet det seg større spenning til oppgjøret mellom H/L og Comet, hvor Haslegutta ledet 3-2 etter to perioder. Comet utlignet tidlig i den siste, men spenningen holdt seg i mange, lange minutter før Comet kom foran i målprotokollen først etter 13.37 i tredje periode. Med Hasleseier i forlengning ville MS klart seg, men skjebnen ville det dessverre ikke slik. Comet kunne etter hvert punktere kampen til seier 6-3, og MS måtte reise skuffet hjem tross sesongens første og eneste borteseier mot et elitelag.

De fleste hadde nok regnet med nedrykk foran kveldens runde, men måten det skjer på er selvsagt utrolig bitter å svelge for våre gutter. Flaks kan se ut til å være et fremmedord for MS denne sesongen, men spillet går nå en gang ut på å putte flest pucker i mål. For MS sitt vedkommende kom målene og poengene for sent. Vi gjentar likevel at laget går ned med flagget til topps, og gratulerer med seieren i kveld. Selv om neppe mange føler for å feire den seieren utover i de små nattetimer. Vi sender våre gratulasjoner til Comet, og ønsker lykke til i neste års eliteserie.

Morten Ytterdahl fikk bestemannspremien hos MS.