MS-Comet 2-3 sd (1-1) (1-1) (0-0) (0-1)

MS hadde heller ikke i kveld marginene på sin side, og det går mot 1. divisjonsspill for laget neste sesong.

Ved LS
Oppdatert: (11.3.2004)

Det var kø utenfor hallen allerede tre kvarter før kveldens skjebnekamp skulle starte, og publikum fikk se et MS-lag som startet friskt. Mathias Trygg presterte et kjempebytt tidlig i kampen, og det lyste vilje da unggutten gikk kjøkkenveien og avsluttet med å sette pucken bak Sören Petersson. En god start for MS, men utover i perioden var det gjestene fra Comet som tok over. MS ble til tider hardt presset, og utligningen lå i luften i mange minutter før den endelig satt 16 sekunder før pause.

I andre periode var det Comet som åpnet best, og etter snaue 12 minutter var laget for første gang foran i målprotokollen. Etter hvert bølget spillet frem og tilbake, med flere gode muligheter til begge lag. Vi fikk se mye stillingskrig mellom to lag som forståelig nok ville mye i denne kampen. To minutter før pause hadde gjestene muligheten til å punktere i overtall, men isteden ble det MS som kunne kontre inn utligningsmålet. Mathis Olimb kom alene gjennom, fintet ut keeper og tente nytt håp for MS med sin scoring.

I siste periode spilte Comet avventende. MS beholdt stort sett pucken i laget, og skapte stadig flere og større sjanser utover i perioden. Ved minst to anledninger hadde gutta nærmest tomt mål, men uten å klare å få plassert pucken. Det er nok flere enn de mest hardbarkede supporterne som vil ha mareritt om et par av de største sjansene. For etter hvert ble det klart at ingen skulle lykkes i å avgjøre i ordinær tid. Med to poeng kunne MS fortsatt avgjort selv i søndagens kamp på Lillehammer, men det ville seg ikke. Også i forlengningen hadde MS gode muligheter, men det ble til slutt et tålmodig Comet-lag som kunne pirke pucken inn bak Espen Steen 3.16 ut i sudden death.

Det sto mye på spill i kveldens kamp, og tapet blir derfor ekstra bittert. Spesielt når det er så små marginer som avgjør. Sjansen til fornyet kontrakt er nå bare teoretisk. MS må vinne på Lillehammer, og samtidig må Hasle/Løren slå Comet i siste runde. Det holder at ett av lagene vinner i ordinær tid og ett i forlengning. Likevel må man nok være mer enn gjennomsnittlig optimistisk for å tro på to mirakler søndag. Vi på tribunen takker uansett gutta for hard innsats og jobbing sesongen gjennom. Mange av våre talenter har levert innsats langt over det en kunne forvente, og hadde fortjent en bedre skjebne. Dersom ikke alle gode makter er med oss søndag, går likevel MS ned med flagget til topps.

Erik Wallace Johansen ble kåret til dagens MS-gutt, mens Mathias Trygg fikk prisen som beste yngre spiller i sesongen 2003/2004

Tabell

PoengstatistikkPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS