MS-Hasle/Løren 8-2 (2-0) (4-2) (2-0)

MS fikk endelig flyt i spillet, og torsdag har gutta matchball mot Comet.

Oppdatert: (07.3.2004)

Kun tre poeng var godt nok for MS i kampen mot H/L i kveld, og allerede i åpningsminuttet skapte gutta 2-3 målsjanser. Alle ble imidlertid stoppet av tidligere MS-målvakt Endre Thoresen. Etter et rush mot Haslemålet i innledningen av kampen, tok rot og rør over det neste kvarteret. Først etter drøye 17 minutter kom MS foran i målprotokollen, scoring signert Stian Einbu. I sluttminuttene presset MS igjen heftig, og Hasle hadde mer enn nok med å slå fra seg. Fire sekunder før pause økte Petter Skolla ledelsen, på et moralsk heldig tidspunkt i kampen.

MS fortsatte dominansen i andre periode. Petter Skolla og Vidar Østli har delt på kapteinsbindet i år, og i denne kampen sto begge to frem slik kapteiner skal gjøre. De to backene signerte hver sin scoring, før det glapp litt bakover på banen, og Hasle kunne redusere i undertall. Litt ruskete forsvarsspill kan vi dog leve med på et tidspunkt i kampen da MS har god flyt og produserer så mye fremover. MS vant til slutt denne perioden 4-2, og med 6-2 til siste pause var mesteparten av spenningen knyttet til kampen mellom Comet og Lillehammer i Halden.

MS scoret to ganger til i siste periode, mot et Haslelag som virket kjørt. Et lite psykologisk overtak sikret man seg kanskje på Comet, ved å slå Haslegutta med ett mål mer enn hva Comet klarte i sin hjemmekamp. Etter noen minutter i spent venting utenfor hallen, ble det klart at Lillehammer vant 2-0 i Halden. Dermed har MS muligheten til å sikre plassen med tre poeng hjemme mot Comet førstkommende torsdag. Vi forventer at alle MS-venner tar turen opp i hallen torsdag, til den viktigste kamp klubben har spilt på svært mange år.

Petter Skolla fikk bestemannspremien hos MS.