Bergen-MS 4-3 (3-3) (1-0) (0-0)

Siste serierunde endte med ettmålstap for MS.

Oppdatert: (22.2.2004)

MS hadde ikke mye å spille for i siste seriekamp, men etter en tidlig ledelse til hjemmelaget Bergen, sjokkerte MS med tre strake scoringer. Størst var kanskje sjokket for Vidar Østli, som scoret to mål og la opp til det tredje. Vidar er kjent som en sliter på backen, men før denne kampen hadde han bare scoret ett mål denne sesongen. Den tredje scoringen var signert Marius Andersen, han ble dermed lagets beste poengplukker i grunnserien med 17 poeng. Det målet kom attpå til i undertall, og hjemmelagets trener valgte å ta en timeout. Det hjalp, for innen pause var stillingen 3-3. De to siste målene kom forøvrig også ved tidligere MS-gutter, Jens Näslund og Stefan Keski-Kungas.

Tidlig i andre periode gikk hjemmelaget opp i ledelsen, og stort mer har vi ikke å skrive om fra denne kampen. MS produserte minimalt, men Bjørn Opperud holdt tett bakover. Dermed et hederlig ettmålsnederlag mot Bergen, for et MS-lag som nok har startet kvalifiseringsspillet i tankene for lenge siden. Motstandere i kvaliken blir Comet og Hasle/Løren. Comet er suverene vinnere av førstedivisjon, men i de to siste kampene har det blitt tap mot Furuset. Haldenserne imponerte ikke i kveldens kamp i Furuset Forum, men kommer nok sterkere tilbake når alvoret begynner. Hasle/Løren har styrket laget med spillere som Rune Fjeldstad og Morten Fjeld, og leverte bra resultater mot slutten av seriespillet i første divisjon.