MS-Trondheim 1-7 (0-3) (0-2) (1-2)

MS var langt unna poeng i kveldens kamp mot TIK.

Oppdatert: (17.2.2004)

MS har virket tunge i beina etter spilleoppholdet, og det var ikke mange tegn til bedring i kveldens kamp. I første periode gjorde TIK ting enkelt og effektivt, mens de fleste MS-angrep ble stoppet på blålinjen. TIK puttet tre pucker bak Bjørn Opperud i denne perioden, mens MS ikke produserte noe som fortjener betegnelsen målsjanser.

Også i midtperioden fikk gjestene stort sett leke seg som de ville med puck og motspillere, men i denne perioden lot Opperud seg bare overliste to ganger. Og i siste periode fikk vi endelig se tendenser til bedring i spillet. Wiberg ble utfordret ved flere anledninger, og Kim Frydenberg skulle bli mannen som lyktes å overliste den tidligere MS-målvakten. Pucken bremset i leggskinnene, før den trillet sakte og bedagelig i mål. MS-spillerne virket piggere i beina de siste 20 minuttene, men TIK kunne etter hvert score ytterligere to mål og dermed fastsette sluttresultatet til 1-7.

Fraværet av Mathis Olimb (sykdom) var skremmende merkbart i det offensive spillet i kveld. Og som tidligere nevnt virker gutta tunge og slitne om dagen. Nå skal de gjennom ytterligere to seriekamper, før det virkelige alvoret starter i kvaliken neste uke. Håpet er selvsagt at man treffer formtoppen i rett tid til kvalifiseringen starter, og at laget blir helt fritt for sykdom og skader i tide.

Stian Einbu ble kåret til bestemann hos MS.