Sparta-MS 5-1 (0-1) (4-0) (1-0)

MS ledet etter første periode, men kampen snudde i midtperioden.

Oppdatert: (15.2.2004)

MS måtte i kveld klare seg uten sin toppscorer Stian Einbu (barnedåp), men fikk likevel en god start på kampen, da Petter Skolla sendte laget opp i ledelsen i overtall etter drøye 4 minutters spill. Perioden beskrives ellers som tam og sjansefattig, og MS beholdt ledelsen til pause.

I andre periode kom sprekken. Etter snaue fem minutter satt utligningen, og mindre enn to minutter senere var stillingen plutselig 3-1. Sparta tok grep om spillet og produserte mange målsjanser i perioden, mens MS skapte få, men brukbare sjanser. Det ble Sparta som kunne øke sin ledelse til 4-1 etter 14.07, MS tapte dermed perioden med hele 0-4.

Sent i siste periode la den utvandrede MS-gutten Martin Hansen på til 5-1 for Sparta. Av hendelser ellers i perioden var kanskje det mest interessante at pucken forsvant inn i keeperutstyret til Espen Steen, og først kom til rette igjen flere minutter senere. Fremover på banen klarte MS bare å produsere ett skudd på mål i denne perioden.

I kveldens runde vant forøvrig Bergen 2-0 borte mot Frisk, og er dermed foran Lillehammer på tabellen igjen. Den største spenningen i de siste rundene vil kanskje knytte seg til nettopp hvilket av disse lagene som blir motstander for MS i kvaliken.

Skudd i kveldens kamp: 36-16