MS-Lillehammer 2-4 (1-2) (0-1) (1-1)

MS hadde ingen topp dag på jobben, og gikk på et tap mot Lillehammer.

Oppdatert: (12.2.2004)

Gjestene spilte for en sluttspillplass, mens MS-gutta virket tamme og unspirerte i starten av kampen. Allerede etter 1.24 lå den første pucken bak Opperud, og MS pleier sjelden vinne kamper når de får et tidlig baklengsmål. Etter seks minutter havnet puck nummer to i MS-buret, etter et sleivpass i forsvaret. Utover i perioden spilte gutta seg opp, og fikk flyttet spillet oppover på banen. Etter tolv minutter ga det resultater. Pucken havnet i en mini-mølje foran Lillehammers keeper, og Lars Erik Forsberg feide den inn på direkten. MS vant skuddene knepent i denne perioden, men lå likevel under med ett mål til pause.

Andre periode ble et relativt sørgelig kapittel for MS. Lillehammer la våre gutter under hardt press i starten, og to ganger spratt pucken rundt på mållinjen. Gjestene fyrte også av to skudd i tverrliggeren. Ironisk nok var det først da MS hadde ridd av den verste stormen at baklengs nummer tre kom. Tsjekkerhjelpen hos Lillehammer fikk gå alt for lett igjennom, og kontringsmålet satt bak Opperud tre og et halvt minutt før pause. Flere av de mer rutinerte hos MS virket slitne i denne kampen, og etter hvert fikk juniorgutta Heiberg og Jensen prøve seg. Disse gutta gjorde som vanlig sine saker bra.

Utover i siste periode virket MS noe piggere i beina. Bare tre minutter ut i perioden skapte Kim Frydenberg ny spenning i kampen med en velplassert kanon på direkten. Etter tolv minutter hadde Mathis Olimb en god mulighet til å utligne, men isteden ble det gjestene som kunne kontre inn 2-4. Flere mål ble det ikke i kampen, og MS måtte dermed klare seg uten poeng i kveld. Gutta har definitivt sett bedre dager, men kanskje begynner tankene på kvalifiseringen å ta mer oppmerksomhet enn seriekampene som gjenstår.

Morten Ytterdahl ble kåret til bestemann hos MS.