Stjernen-MS 7-1 (2-0) (2-0) (3-1)

Etter et par oppmuntrende kamper, gikk MS på et klart nederlag i Stjernehallen søndag.

Oppdatert: (01.2.2004)

Stjernehallen er så langt den eneste bortearena MS har tatt med seg poeng fra denne sesongen, men det ble ingen reprise av forrige bortemøte mot Stjernen. Det tok ni miutter for hjemmelaget å punktere nullen for Bjørn Opperud. Like etter var Marius Andersen på vei gjennom for MS, men dommer Edvartsen valgte å gi Marius en tvilsom tominutter. Og det ble etter hvert hjemmelaget som kunne sette inn 2-0 i overtall noen minuttere senere i perioden.

Også i andre periode noterte Stjernen seg for to scoringer. MS-målet lot derimot vente på seg. Det kom først da snaue fire minutter gjensto av kampen, og Stjernen ledet 6-0. Hos MS fikk Mathis Olimb og Mathias Trygg nok en gang ros for innsatsen, men det ble en annen fra den gode 86-årgangen som fikk lov til å score kveldens eneste MS-mål. Fredrik Thinn ordnet sitt tredje a-lagsmål for MS, før Stjernen kunne avslutte til 7-1 like før slutt. Av hendelser ellers i perioden merker vi oss at dommer Edvartsen nok en gang straffet Marius Andersen, denne gangen med 2+10 og senere ytterligere 10 minutter. Det er som kjent ikke første gang timinutterne hagler mot Marius nettopp fra Edvartsen. Kjemien ser ikke ut til å være den aller beste mellom disse to...

Nå blir det noen dagers pause på MS, før Lillehammer nok en gang kommer på besøk til Manglerudhallen 12. februar. Den kampen blir viktig for MS med tanke på å unngå Bergen i kvalifiseringskampene. Bergenserne har riktignok ikke vist topptakter i det siste, men MS har så langt hatt et langt bedre tak på Lillehammer.