MS-Lillehammer 4-2 (1-0) (1-1) (2-0)

Et revansjesugent MS-lag vant en fortjent seier mot Lillehammer i mandagens bonusrunde.

Ved LS
Oppdatert: (26.1.2004)

MS har fortsatt en lang skadeliste, med spillere som Ceesay, Frydenberg, Skolla, Røymark og Fjeldstad ute. Men de gjenværende spillerne gjorde en solid innsats i kveldens kamp. Den første perioden var jevn og relativt sjansefattig, men MS noterte seg for kveldens første scoring etter fire og et halvt minutt. Og en pen scoring var det. Jon Rømoen sendte et fint langpass oppover langs venstrekanten, Joakim Jensen tok etter hvert hånd om pucken og serverte den på et sølvfat til Rune Sundeng. Han vispet pucken elegant i mål, og noterte dermed sitt første mål i MS-trøya. Dette var også Joakim Jensens første assist.

Tidlig i andre periode spilte MS i overtall, og bare to sekunder før LIK var fulltallige havnet pucken i mål. Ikke noe stort keeperspill av LIKs Kucera ved den anledningen, dog ingen tabbe av samme format som den han sto for i gårsdagens kamp. I dag var det Morten Ytterdahl som utnyttet keepermissen, også han noterte dermed sin første scoring for MS. Etter denne scoringen produserte MS minimalt i den midtre perioden. Stian Einbu fikk ved en anledning muligheten alene mot keeper, men det ble med to skudd og ett mål på MS i denne perioden. Isteden ble det gjestene som kunne redusere etter en misforståelse mellom keeper og forsvar hos MS. De siste fem minuttene virket MS-gutta slitne, og Lillehammer jaget en utligning. Men en god Bjørn Opperud sørget for at ledelsen holdt til pause.

Og pausen så ut til å gjøre MS godt, gutta virket i hvert fall langt piggere i starten av tredje periode. Vi ble vitne til Hawaii-tendenser i åpningsminuttet, da lagene skapte to store målsjanser hver. Lillehammer prøvde etter hvert å flytte spillet høyere opp på banen, men uten å oppnå annet enn at det ble store rom for kontringer. Dette utnyttet Marius Andersen etter drøye tre minutters spill. I en to mot en-situasjon med Erik Wallace valgte Marius å avslutte selv, noe som selvsagt er helt i orden når han plasserer pucken pent opp i nettaket. Også ved denne scoringen ble en spiller kreditert sitt første poeng for MS, denne gangen var det Christoffer Heiberg sin tur til å notere seg for assist. Og etter snaue åtte minutter sørget Joakim Jensen for at hans poengscore så langt i sesongen ble tredoblet i dagens kamp. Han noterte nok et assist da pucken ble ekspedert i mål av Erik Wallace.

Etter denne scoringen kontrollerte MS kampen. Lillehammer prøvde igjen å flytte opp spillet, men utmerket seg mest ved til tider stygt spill. Både Mathis Olimb, Mathias Trygg og Stian Einbu fikk unngjelde av hissige LIK-spillere. Men i målprotokollen måtte gjestene nøye seg med et trøstemål i sluttminuttet. For MS var kveldens kamp viktig med tanke på hvem som evt blir lagets motstandere i kvalikspill. MS har i hvert fall så langt hatt langt bedre tak på Lillehammer enn på Bergen, og kveldens MS-seier faller nok i smak også i Hansabyen. Tre av fire MS-seire så langt har forøvrig kommet mot nettopp Lillehammer, alle på hjemmebane. Torsdag kommer en litt mer vrien motstander på besøk, da er det Storhamar som gjester Manglerudhallen.

Skudd i kveldens kamp: 23-27

Erik Wallace Johansen ble kåret til bestemann hos MS

Oppdatert poengstatistikkPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS