Lillehammer-MS 5-2 (0-0) (2-1) (3-1)

MS gikk på nok et bortetap mot Lillehammer i kveldens bonusrunde.

Oppdatert: (25.1.2004)

De to lagene kjenner hverandre etter hvert godt, etter hyppige møter gjennom sesongen. MS har to hjemmeseire mot Lillehammer, men i Kristins hall har MS fortsatt til gode å ta poeng denne sesongen.

Etter en målløs førsteperiode, ble det mer fart på sakene i de to siste. Lillehammer tok ledelsen 1-0 etter snaue 4 minutter av midtperioden, en ledelse som ble utlignet på et selvmål (kreditert Jon Rømoen) åtte minutter senere. Til andre pause var hjemmelaget igjen i ledelsen. Tidlig i tredje periode kvitterte MS ved Mathias Trygg, men snaue minuttet senere var Lillehammer foran igjen, denne gangen for godt. Med ytterligere to kjappe mål i det trettende minutt av perioden, var kampen definitivt punktert. I morgen er det duket for revansjeoppgjør i Manglerudhallen, la oss håpe gutta kan slå tilbake i den kampen.

Skudd i kveldens kamp: 34-19

Mathias Trygg ble kåret til bestemann hos MS.