VIF-MS 4-2 (1-1) (3-1) (0-0)

Etter et par svake resultater, leverte MS-gutta en bra kamp mot serielederen.

Ved LS
Oppdatert: (20.1.2004)

Med en hel MS-femmer skadet på tribunen, fryktet mange et stort nederlag i kveld. Men gutta jobbet godt i forsvar, og etter et målløst kvarter ble det faktisk MS som fikk notert seg først i målprotokollen. Morten Ytterdahl spilte frem Fredrik Thinn, som tok vare på sjansen alene mot keeper. Men MS fikk bare gleden av å lede i 14 sekunder av denne kampen. I gleden over en scoring gikk man seg raskt bort i forsvar, og Anders Fredriksen kunne lirke pucken opp i nettaket bak Espen Steen. Flere mål ble det ikke i denne perioden.

I et allerede hardt skaderammet MS-lag måtte også en blodig og forslått Kim Frydenberg forlate banen etter en stygg takling. I tillegg måtte Stian Einbu ty til isposen noen minutter i andre periode, men kom heldigvis med i spillet igjen. Seks minutter ut i andre periode fikk MS sitt første power play for kvelden, men det endte med kontring og VIF-scoring. Etter drøye åtte minutter økte hjemmelaget da et slagskudd smatt inn bak en dekket Steen. MS hadde dog ikke gitt seg for kvelden, og snaut halveis i kampen fikk en restituert Stian Einbu servert pucken fra Mathis Olimb bak VIF-buret. Einbu vispet pucken over keeper på direkten. En pen scoring, som også fikk VIF-entusiasten på raden foran oss til å gi sitt bifall. MS våget mer fremover i denne perioden, men det ble VIF som noterte seg for det neste målet. Nok engang var Steen dekket på et skudd fra venstrekanten.

I tredje periode fortsatte MS å forsvare seg godt, og Espen Steen sto solid mellom stengene. Han sørget for at hjemmelaget ikke fikk noen nettkjenning i denne perioden. På 43 skudd totalt slapp han bare fire forbi seg. Fremover på banen hadde ikke MS mye å by på i den tredje perioden, det ble med et par halvsjanser og tre skudd på mål. Alt i alt en bra kamp av et redusert MS-mannskap, spesielt defensivt var spillet bedre enn i de to siste kampene. Nå får gutta noen dagers hvile, før bonuskamper mot Lillehammer står for tur.

Skudd i kveldens kamp: 43-15

Espen Steen ble kåret til bestemann hos MS

Oppdatert poengstatistikkPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS