MS-Frisk 2-8 (2-3) (0-3) (0-2)

Et skaderammet MS-lag måtte tåle et nytt klart nederlag hjemme i Manglerudhallen.

Ved LS
Oppdatert: (18.1.2004)

MS kom til kampen mot Frisk uten spillere som Petter Skolla, Lars Erik Forsberg, Martin Røymark, Jonny Fjeldstad og Erik Russwurm. Og nok en gang ble mange målsjanser spolert av et urutinert mannskap.

Frisk brukte seks minutter på å komme foran i målprotokollen i kveld, men etter snaue kvarteret svarte MS. Gjestenes målvakt Vidar Wold fomlet med å få kontroll på en retur, og Marius Andersen kunne lure pucken enkelt i mål. Mindre enn minuttet senere var Frisk foran igjen, men også denne gangen fikk de svar på tiltale fra MS. Nok en gang fomlet Vidar Wold, og denne gangen var det Mathis Olimb som kunne sette pucken inn etter en retur. Frisk så ut til å skjønne alvoret, og presset heftig mot slutten av perioden. Med under minuttet igjen å spille sørget Tommy Kiviaho for at gjestene kunne gå til pause med ettmålsledelse.

MS åpnet friskt i andre periode, og hadde flere muligheter til å kvittere på nytt. Nærmest kom Mathis Olimb, som skjøt i tverrliggeren etter fire minutter. Etter snaue sju minutter av perioden ble Magnus Gulbrandsen utvist, etter at en Friskspiller presterte et svalestup som heller burde gitt to minutter for filming. Isteden måtte MS se at Frisk utnyttet situasjonen til å score sitt fjerde mål for kvelden. Etter denne scoringen kontrollerte Askergutta kampen. MS produserte fortsatt sjanser, men gjentatte skudd i tverrligger teller dessverre ikke i målprotokollen. Frisk scoret to mål til i perioden, og typisk nok skyter Askerlaget stolpe inn, der MS skyter stolpe ut. MS kan se ut som et lag med konstant uflaks, men selvsagt er det ikke så enkelt. I slike situasjoner er det gjerne rutine som gjør utslaget, og det har de fleste mostandere mer av enn MS.

Tredje periode ble som mot Bergen, kampen var avgjort og temperaturen og underholdningsverdien ble lav. Frisk scoret ytterligere to ganger, mens MS ikke produserte det helt store i denne perioden. Tirsdag settes gutta på en ny tøff prøve, da setter de kursen mot Jordal og serieleder Vålerenga.

Skudd i kveldens kamp: 22-47

Jon Rømoen ble kåret til bestemann hos MS.

Oppdatert poengstatistikkPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS