Stavanger Oilers - MS 4-2 (2-1) (1-1) (1-0)

Oilers ble et hakk for sterke for MS, som fortsatt har til gode å vinne på bortebane denne sesongen.

Oppdatert: (11.1.2004)

Stavanger har gjort suksess med sin miks av finner og østlendinger denne sesongen. Da laget var på besøk i Manglerudhallen i høst, slo de våre gutter med hele 10-0. Etterpå har det heldigvis gått noe bedre mot gutta fra oljebyen, men noe poeng ble det ikke for MS i kveld heller.

Finske Jari Kesti topper poengstatistikken denne sesongen, og han ble sentral i kveld også. Etter drøye seks minutter signerte han sin første scoring i kampen. Stavanger har flere spillere blant de beste poengplukkerne i serien, noe MS kan se langt etter denne sesongen. Det er dog tett og jevnt på poenglista internt i MS, og en av de som nærmer seg toppen der er Kim Ceesay. Etter 13.50 sørget han for balanse i regnskapet, med sitt poeng nummer 11 i MS-trøya. Minuttet senere fikk MS muligheten til å ta ledelsen i kampen i overtall, men isteden var det hjemmelaget som kunne gå til pause med ledelse, etter en scoring i undertall.

Oilers la på til 3-1 i midtperioden, men da MS fikk en ny sjanse i overtall ble det igjen spenning i kampen. Den spenningen sørget Jonny Fjeldstad for, etter sin redusering seks minutter før pause. Men mens MS har et ungt urutinert lag med mange juniorspillere, har Stavanger spillere som Jari Kesti. Og det ble også han som fikk æren av å punktere kampen til 4-2, sju minutter før full tid. MS har mange relativt pene resultater på bortebane denne sesongen, men har altså fortsatt bare ett poeng på fremmed is. Ni av ti poeng har dermed kommet hjemme i Manglerudhallen.