Lillehammer-MS 4-2 (2-0) (1-1) (1-1)

Med hele førsterekka i Canada, klarte ikke MS å følge opp seieren fra forrige bonusrunde.

Oppdatert: (30.12.2003)

Da Lillehammer ble slått i Manglerudhallen rett før jul, var det nettopp rekka med Mathias Trygg, Martin Røymark og Mathis Olimb som sto i sentrum. Disse gutta var innblandet i 3 av 4 MS-mål i den kampen. Med seks mann i Canada i tillegg til skader, må man ty til kreative løsninger. Omstendighetene tatt i betraktning oppnådde vel MS et ok resultat i kveld.

Lillehammer la grunnlaget for sin seier i første periode, en periode laget vant 2-0. Resten av kampen var det resultatmessig jevnt. Hjemmelaget la på til 3-0 i andre periode, men en redusering av Vidar Østli ga nytt håp for MS. Og da Kim Frydenberg slo til med nok en redusering midtveis i tredje periode, kunne man kjenne smaken av poeng. Dessverre kunne Lillehammer definitivt punktere kampen til 4-2, bare ti sekunder før kampen var slutt.

Nok en kamp mot Lillehammer skulle vært spilt 4. januar, denne er som tidligere nevnt utsatt pga at seks MS-spillere for tiden er opptatt med juniorlandslagsspill. Neste kamp spilles dermed hjemme mot Sparta 6. januar, en kamp MS i likhet med kveldens kamp ikke fikk utsatt. MS må feire nyttår på bunnen av tabellen, men har allerede sanket flere poeng enn fjorårets jumbo Lørenskog. Vi benytter anledningen til å ønske alle MS-venner et godt nytt hockeyår!