MS-Stjernen 4-9 (2-3) (1-2) (1-4)

MS sliter fortsatt med skader og sykdom, og gikk på en ny smell i siste periode mot Stjernen.

Ved LS
Oppdatert: (11.12.2003)

MS har seks mann ute med skader og sykdom, og i tillegg er Mathis Olimb opptatt med spill for U20-landslaget. Det var derfor nok en gang et redusert MS-lag som stilte til start. MS fikk likevel en drømmeåpning på kampen. Petter Skolla spilte frem Marius Andersen, som klinket inn 1-0 på et skudd fra blå. Men gleden ble ikke langvarig. Etter drøye fire minutter tok gjestenes Jørgen Wahlberg grep, og slo til med to scoringer på 18 sekunder. Drøyt halveis i perioden måtte nok et navn føyes til skadelisten hos MS. Denne gangen var det Bjørn Opperud som fikk seg en smell og måtte forlate banen. Få sekunder senere var Kim Frydenberg på plass foran Stjernenmålet, og satte pucken fra skrått hold inn bak en dekket keeper. Men bare halvannet minutt senere fikk Zubekbrødrene boltre seg foran MS-målet, og gjestene var igjen i føringen.

I andre periode scoret de røde to ganger, etter slapt forsvarsspill hos MS. Fremover ble det heller ikke produsert stort av våre gutter i denne perioden, men ett av tre skudd fant likevel veien til nettmaskene. Fredrik Thinn kom gjennom på høyrekanten, og sendte ivei en puck som på relativt bedagelig vis trillet inn i målet bak en uheldig målvakt. Dette var forøvrig Fredriks første mål for a-laget. Og i tredje periode kunne nok en yngre junior notere sitt første eliteseriemål. Joakim Jensen har tidligere scoret i treningskamp for MS. I kveld fikk 16-åringen mye istid, og snaue 8 minutter ut i siste periode rundet han forsvar og keeper og satte pucken enkelt i mål. En fin prestasjon av Jensen, som så ut til å ha allverdens rutine ved den anledningen.

Men heller ikke denne gangen skulle gleden bli langvarig for MS. To kjappe baklengs drøyt midtveis i perioden punkterte kampen. Og som vi har sett en del ganger tidligere i sesongen, sprekker laget litt når kampene først punkteres. Stjernen scoret to mål til i sluttminuttene, det siste i overtall. Endre Thoresen i MS-målet fikk ikke all verdens hjelp av forsvaret i denne perioden, ved flere anledninger ble pucken servert på sølvfat til Stjernenspillerne. Gutta virket slitne i siste periode, og selv på 4-5 virket det ikke som om troen på poeng var til stede. Positivt i kveldens kamp er at man selv med seks løpere borte, klarer å score fire mål. Og ikke minst positivt at to av våre yngste spillere noterer sine første eliteseriemål.

Nå får a-laget et lite pusterom, med 11 dager til neste kamp. Men for spillerne som deltar på eldre og yngre juniorlag, samt på yngre landslag, blir det lite hvile også i tiden som kommer.

Skudd i kveldens kamp: 23-37

Marius Andersen ble kåret til bestemann hos MS.