Storhamar-MS 2-0 (0-0) (1-0) (1-0)

A-laget tapte i et sjeldent målfarlig oppgjør i Hamar OL-amfi søndag.

Oppdatert: (07.12.2003)

Storhamar har en spillerstall som normalt bør lage hakkemat av våre unge spillere. Men i kveldens kamp var tydeligvis ikke Hamarlaget helt på hugget. I første periode produserte hjemmelaget faktisk bare tre skudd på MS-keeper Bjørn Opperud. MS fyrte av det dobbelte, men ingen av lagene fikk uttelling i første periode.

Først 3.46 ut i andre periode fikk Storhamar hull på byllen. Joakim Persson sendte hjemmelaget opp i ledelsen, men det skulle gå lang tid før neste scoring kom. I denne perioden økte hjemmelaget antall skudd til 13, men det ble med den ene scoringen. Først 13.16 ut i tredje periode kom scoring nummer to, denne gangen ved Geir Svendsberget. Få sekunder senere pådro samme mann seg en dobbeltutvisning, og troppene ble samlet til en time out. Like etter pådro imidlertid Stian Einbu seg en tominutter, og MS måtte nok en gang gå målløse av banen.

I serieåpningen på Hamar tapte MS hele 0-9, og 0-2 må sies å være et hederlig resultat. Likevel er det som kjent ikke lett å vinne kamper uten å score mål. I kveld produserte MS 12 skudd på mål, noe som knapt vil holde til poeng en gang hvert skuddår. Dette er den syvende seriekampen denne sesongen der laget ikke makter å score. Det er også verdt å merke seg at Axel Grusell fortsatt troner på toppen av poengstatistikken i MS, mange kamper etter at han forlot laget. Det er ingen tvil om at laget savner en målscorer. Og i kveld måtte også Kim Ceesay og Lars Erik Forsberg forlate banen med skader.

På den positive siden kan det trekkes frem at gutta fra "viruskroken" av garderoben nå er på bedringens vei. I neste kamp mot Stjernen håper man å ha Petter Skolla og Kim Frydenberg klare igjen.

Skudd i kveldens kamp: 35-12

Bjørn Opperud ble kåret til bestemann hos MS.