Frisk-MS 10-0 (5-0) (3-0) (2-0)

Et sykdomsrammet MS-lag fikk så hatten passet, og var sjanseløse i Askerhallen.

Oppdatert: (30.11.2003)

MS måtte greie seg uten Petter Skolla, Mathias Trygg og Kim Frydenberg i denne kampen, i tillegg til flere langtidsskadde spillere. Spesielt fraværet av landslagsbacken Skolla skulle etter hvert bli svært synlig. Det ble nemlig tidlig klart at MS-forsvaret ikke hang med på tempoet i denne kampen.

Det gikk nærmere fem minutter før den første pucken lå bak Bjørn Opperud. Men i minuttene som fulgte kom baklengsmålene på løpende bånd. Gang på gang fikk Friskspillerne stå alt for lenge i alt for gode posisjoner foran Opperud. MS-backene ble statister, og ble til tider herjet med av bevegelige og gode Frisk-spillere. Askerlaget så ut til å være i overtall selv når de ikke var det, og etter fire kjappe baklengs takket Opperud for seg i MS-målet. Endre Thoresen overtok dermed en lite takknemlig oppgave, og det tok ikke lang tid før også han måtte kapitulere.

Frisk innledet med en tidlig scoring også i andre periode, etter fire sekunders power play. Etter dette slapp de seg ned et par hakk. MS gjorde noen spede forsøk fremover på banen, men selv da våre gutter spilte 5 mot 3, var det Frisk som skapte den største målsjansen. Selv om hjemmelaget etter hvert senket tempoet noe, var det hele veien klasseforskjell mellom lagene. De rød-grønne ga seg ikke før det sto 10-0 på tavla et stykke ut i siste periode. Frisk var det beste laget i alle spillets faser, og i kveld var det vel bare matris Terje Løkken som kunne matche tempoet til sin motpart.

Skudd i kveldens kamp: 38-21