Lillehammer-MS 5-2 (1-0) (3-0) (1-2)

MS misbrukte de mange mulighetene i overtall, og gikk på et nytt nederlag på Lillehammer.

Oppdatert: (18.11.2003)

MS reiste til Lillehammer for å reise kjerringa etter stortapet mot TIK, men fikk en langt fra oppmuntrende start på kveldens kamp. Allerede etter 25 sekunder lå den første pucken bak Endre Thoresen. Etter dette skjedde det imidlertid ikke så mye. Det ble ikke flere scoringer i en periode som beskrives som et langt gjesp. MS vant skuddene i de første 20 minuttene med 7-3, men tapte likevel perioden 0-1.

I første halvdel av andre periode spilte MS nesten kontinuerlig i overtall, men igjen lot uttellingen vente på seg. Drøyt halveis i kampen var det våre gutters tur til å besøke fryseboksen. Med Jon Rømoen og Mathis Olimb utvist, gjorde hjemmelaget kort prosess, og tsjekkeren Martin Polivka scoret sitt andre mål for kvelden. Sju sekunder etter at MS var fulltallige, kom vertenes scoring nummer tre, og mindre enn minuttet senere kom nummer fire.

Etter tre kjappe baklengsmål tok MS timeout, og det kunne virke som det hjalp. I starten av tredje periode tente gutta nytt håp med to raske scoringer, signert Kim Frydenberg og Mathias Trygg. Drøyt halveis i perioden fikk MS muligheten i fire strake minutters overtall, men power playet fungerte ikke som det skulle denne kvelden. Isteden kunne den utviste spilleren Marius Andersen (navnebror av vår #9) punktere kampen straks han kom på isen igjen.

Sammenlignet med forrige kamp, var dette relativt pene sifre. Det befester likevel MS sin posisjon som en klar jumbo i eliteserien pr i dag. Mange minutter i overtall bør gi bedre uttelling, men mangelen på rutinerte avsluttere er igjen tydelig.