MS-Trondheim 2-13 (0-2) (0-2) (2-9)

A-laget gikk på sesongens styggeste tap så langt, etter total kollaps i siste periode.

Oppdatert: (16.11.2003)

TIK dominerte kampen fra start, men Bjørn Opperud i MS-målet kom godt igang i matchen. Etter flere gode redninger var han imidlertid litt uheldig da et ikke alt for hardt skudd fant veien mellom leggskinnene etter 7.16. Halveis i perioden fikk MS muligheten i overtall, men uten å lykkes. I forrige runde slet gutta med uttellingen mot Kucirek, og også i kveld var det en tidligere MS-målvakt som måtte overlistes. Joakim Wiberg hadde ingen store problemer med å stoppe de 5 MS-skuddene i denne perioden. På motsatt side holdt Bjørn Opperud sifrene nede, men etter 16.50 måtte han kapitulere på et kanonskudd fra Jan Morten Dahl. Dermed 0-2 til pause.

I starten av andre periode kom nervene på høykant i MS-boksen, da en haltende Petter Skolla ble liggende igjen i egen sone med tydelige smerter i kneet, og måtte hjelpes haltende av banen etter en smell. En skade på lagets kaptein og eneste landslagsspiller, er ikke noen ønskedrøm for et allerede tynt mannskap. Heldigvis gikk det bra denne gangen, og Petter kunne fortsette kampen. Den andre perioden ble ellers ikke så ulik den første. TIK var det førende laget, men lyktes kun to ganger i å overliste Bjørn Opperud. Også i denne perioden ble det med fem skudd fra MS. Den største sjansen kom da Stian Einbu skjøt i tverrliggeren.

I siste periode ble vi som nevnt vitne til en kollaps av dimensjoner. Bjørn Opperud forlot banen etter tre baklengs på rappen, inn kom Endre Thoresen. Han hadde slett ikke dagen, og måtte se hele seks pucker bak seg i perioden. Han fikk heller ikke mye hjelp fra forsvaret, og gjestene fra Trondheim kunne forsyne seg grovt av de mange returpuckene. 9 baklengsmål i en periode er rekord for sesongen, og det spillet som ble vist de siste 20 minuttene holder ikke mot noen lag vi kan forvente å møte. Det er en mager trøst at også Wiberg sovnet litt mot slutten, og tillot Petter Skolla og Stian Einbu hvert sitt trøstemål.

Skudd i kveldens kamp: 20-54