MS-Bergen 1-3 (0-2) (0-1) (1-0)

MS hevet seg etter en svak start, men klarte aldri true poengene til Fremmedlegionen fra vest.

Ved LS
Oppdatert: (13.11.2003)

Første periode var preget av mye svakt spill fra begge lag. Pucken spratt til tider langt mer i høyden, enn fra kølleblad til kølleblad. Bergen var likevel det minst dårlige laget i perioden, og i motsetning til MS tok de godt vare på sjansene de fikk. Etter drøye åtte minutter smatt kveldens første puck inn bak en dekket Endre Thoresen. Bergenslaget var ved den anledningen i overtall 5 mot 4. Etter 17 minutter kom baklengsmål nummer to, etter passivt forsvarsspill hos MS.

Om første periode var spillemessig svak, ble ikke den andre stort bedre. MS produserte et par smågiftige sjanser i innledningen av perioden, men fjorårets MS-målvakt Zdenek Kucirek ryddet enkelt opp. Periodens eneste mål kom da MS igjen spilte i undertall. En annen av forrige sesongs MS-spillere, Jens Näslund, så ut til å befinne seg et godt stykke inn i målgården da han satte inn 3-0 til gjestene. MS spilte seg til et par store målsjanser i avventende utvisning, men dommeren valgte å blåse av før laget kom til skudd. MS brant også en målsjanse i sluttsekundene av perioden, dermed et vanskelig utgangspunkt før siste periode.

Kveldens kamp ble på mange måter en reprise av forrige kamp mot Frisk. Først da MS fikk muligheten i spill fem mot tre i siste periode, kom reduseringen. Petter Skolla fyrte av et par farlige skudd, før Kim Ceesay omsider fikk ekspedert en retur i målet bak Kucirek. MS kviknet til etter scoringen, og viste en helt annen innsats og selvtillit enn tidligere i kampen. Men sluttspurten kom også i kveld for sent, og som tidligere nevnt var ikke gjestenes seier truet. Bergen var sine mange utlendinger til tross, blant de svakere lagene som har gjestet Manglerudhallen denne sesongen. Den store forskjellen på lagene var keeper Kucirek, og igjen viste MS sine avsluttere seg som for urutinerte.

Skudd i kveldens kamp: 29-38