Frisk-MS 3-1 (1-0) (1-0) (1-1)

MS gikk på et nytt knepent nederlag, denne gangen mot Frisk/Asker.

Ved LS
Oppdatert: (02.11.2003)

En tidlig MS-utvisning bidro til et massivt press mot Espen Steen i åpningsminuttene av kveldens kamp. Pucken var knapt nok ute av MS-sonen de første fem minuttene, men en Frisk-utvisning ga våre gutter et lite pusterom. I overtallsspillet ble også kveldens første MS-sjanse skapt, men Martin Røymark fikk ikke kontroll på pucken foran nesten tomt mål. Espen Steen fikk en bra start på kampen mellom MS-stengene, men tre og et halvt minutt før pause var han uheldig med en klarering ute i rundvant. Pucken gikk rett til en Friskspiller, og i undertall kunne hjemmelaget notere kveldens første scoring.

Det skulle gå lang tid før den neste scoringen kom. Espen Steen ble etter hvert meget varm i trøya, og ryddet opp i stor stil foran kassa. 16 redninger ble det på Espen i den andre perioden, dessverre ble det skapt minimalt fremover. Og snaue minuttet før pause fikk Askergutta igjen nettkjenning, etter heftig press i overtall. Et baklengsmål rett før pause virker demoraliserende, men det unge MS-laget fortsatte å kjempe også i siste periode. MS har hatt en tendens til å sprekke i siste periode, en trend som heldigvis har snudd litt i de siste par kampene.

7 minutter ut i siste periode fikk MS muligheten i overtall. Dessverre gikk det som i første periode, Frisk kunne igjen score i undertall. Denne gang etter svakt forsvarsspill hos MS. Først da hjemmelaget fikk to mann utvist, skulle det lykkes MS å få kjenne på nettmaskene. Etter mye klabb og babb foran Vidar Wold, kunne endelig Erik Wallace ekspedere pucken i mål, assistert av Axel Grusell og Mathis Olimb. Det skulle bli med den ene reduseringen, selv om MS prøvde å sette inn et ekstra gir på slutten. Nok en gang var viljen litt større enn evnen, og vi må bokføre nok en kamp i kategorien "hederlig tap".

Skudd i kveldens kamp: 36-11

Espen Steen ble kåret til beste MS-spiller

Oppdatert poengstatistikkPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS