MS-Storhamar 1-4 (1-3) (0-1) (0-0)

Et helnorskt MS-lag bet bra fra seg mot serielederen, men måtte se seg slått med tre mål til slutt.

Ved LS
Oppdatert: (21.10.2003)

Med Axel Grusell på sidelinjen (ryggproblemer) stilte MS med noe så sjeldent som et rent norsk lag i kveld. Endre Thoresen fikk fornyet tillit i målet etter en meget god kamp sist, men denne gangen ble oppholdet på isen kortvarig. Allerede etter 34 sekunders spill lå den første pucken i feil mål. To minutter senere var det MS sin tur. Mathis Olimb signerte sitt første a-lagsmål for MS da han styrte inn et skudd fra Klas Aarlid. Og i starten av kampen tydet alt på at det ville bli et målkalas. Etter drøye fire minutter hadde Endre Thoresen fått tre skudd på seg - og sluppet inn alle. Dermed var det duket for Espen Steen, og i kveld skulle det bli hans tur til å storspille.

Først 12.25 ut i andre periode måtte Steen kapitulere, etter en sleivpasning fra MS i undertall. Dette målet må unge Mathis Olimb ta på sin kappe. Men når det er sagt, må vi også legge til at Olimb var blant sitt lags absolutt beste spillere i kveld. Han fikk mye istid, og fikk vist frem mange sider ved talentet sitt. Han er både smart, rask i vendingene og leser spillet bra. Også jevngamle Mathias Trygg viste lovende takter i kveld. Og i tredje periode fikk vi også en kort periode se "drømmerekka" med Trygg, Olimb og Røymark. Det at tre 17-åringer spiller sammen i rekke i eliteserien, er vel nesten like sjeldent som at et lag stiller med bare norske spillere. Og i kveld fikk vi altså se begge deler.

Den siste perioden endte målløst, etter at Espen Steen fortsatte å storspille. MS har i år valgt å matche alle sine tre keepere, med litt varierende hell. Men vi fikk se godt spill av Thoresen sist, og denne gangen var det altså Espen Steens tur. Den sjansen han fikk tok han meget godt vare på. Espen stoppet mange skudd i kveld, og ga minimalt med returer. Han ble da også belønnet med bestemannsprisen hos MS.

Som en oppsummering av kveldens kamp kan vi vel langt på vei gi karakteren godkjent. I en del kamper har MS-laget opplevd en sprekk i sisteperioden, men i kveld klarte gutta å tette igjen bakover etter en dårlig start. Etter kveldens kamp er MS poenglikt med Lillehammer, som blir motstander i bonuskampene. Det ligger an til to meget spennende kamper førstkommende søndag og mandag.

Skudd i kveldens kamp: 12-34Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS