Tap i første seriekamp

Som ventet ble Storhamar for sterke for MS i første serierunde. Gutta unngikk såvidt tosifret, og ble sendt hjem med tap 0-9.

Oppdatert: (21.9.2003)

Storhamar-MS 9-0 (5-0) (2-0) (2-0)

Skudd: 50-15

MS åpnet tradisjonen tro årets sesong på bortebane. Og laget kunne ikke fått noen stort tøffere motstander enn Storhamar på Hamar i første serierunde. Ikke uventet ble hjemmelaget i sterkeste laget for våre gutter.

I første periode fikk MS hele fem mål mot seg, og da er det vanskelig å reise seg. De to siste periodene endte med to baklengs hver, og gutta kom ikke til noen scoring i denne kampen.

Kveldens stortap bør ikke gi noen grunn til å henge med hodet lenge. Det kommer kamper mot enklere motstand enn dette. Som en liten kuriositet kan vi nevne at MS for noen år tilbake tapte hele 0-16 på Hamar. Den sesongen tok laget seg likevel til kvartfinale....