Joakim Jensen scoret i debutkampen

MS sløste med sjansene i kveldens kamp mot Sparta, og måtte til slutt se seg slått med sifrene 1-4. De yngre juniorene i laget imponerte imidlertid med stor innsats kampen gjennom.

Oppdatert: (09.9.2003)

MS-Sparta 1-4 (0-2) (1-0) (0-2)

Skudd: 24-30

Kveldens kamp startet ikke lovende for MS sin del. Tre utvisninger før sju minutter er spilt koster krefter. Gutta virket også på hæla i åpningsminuttene, og fikk bare unntaksvis låne pucken. Spartas to scoringer i denne perioden kom likevel mens MS var fulltallige. Begge etter svakt forsvarsspill fra MS sin side. Utover i perioden frisknet imidlertid MS til, og fikk også etter hvert lov til å spille med fullt lag. Laget skapte nok av sjanser, men manglet den lille ekstra rutinen for å få pucken i mål.

35 sekunder ut i andre periode fikk endelig MS hull på byllen. Og den scoringen viste at det ikke alltid er rutine som skal til. Joakim Jensen spilte sin debutkamp på a-laget i kveld, og 16-åringen takket for tilliten ved å knalle inn 1-2 fra skrått hold. Strålende debut av Jensen. Også to andre yngre juniorer imponerte i kveld. Martin Røymark og Mathias Trygg fikk mye spilletid, og gutta imponerte spesielt i undertall. Gang på gang ofret de seg og stoppet Spartaskuddene med kroppen. MS vant til slutt midtperioden med 1-0, og det var fortsatt spenning i kampen før siste periode.

5 minutter ut i tredje periode kunne imidlertid Sparta punktere kampen, mot en dekket Espen Steen. Sarpingene scoret ytterligere en gang i perioden, mens MS dessverre fortsatte å sløse med sine sjanser. Det er likevel oppløftende at laget skaper såpass mange målsjanser i løpet av en kamp. Rutinen mangler, men den kommer etter hvert som sesongen blir eldre. Kveldens kamp ble relativt jevn i både spill og sjanser, men som skuddene viser mangler MS en virkelig avslutter. Laget sliter også med å få tak i pucken i undertall, spesielt i innledningen av kampen. Da er det godt å ha yngre juniorer som ofrer liv og lemmer for laget.