MS-Lørenskog2 8-1

Nok en utklassingsseier for A-laget.

Oppdatert: (17.9.2008)

Det var Lørenskog som virket friskest i beina i starten av kveldens kamp. I åpningsminuttene la de MS under et visst press, men det var Pål Skogli som kontret inn det første målet, på Manglerud Stars første målsjanse i kampen. Lørenskog kom tilbake og utlignet i power play i en totalt sett ganske jevnspilt periode. MS traff stolpen to ganger, men 1-1 sto seg til pause.

Utover i andre periode tok MS mer og mer over, og drøyt halveis i kampen ga Erik Wallace MS overtaket også i målprotokollen, med to scoringer. I periodens sluttsekunder punkterte MS kampen fullstendig, med to mål i løpet av seks sekunder. Etter den andre pausen fortsatte MS dominansen, og ga seg ikke før de hadde satt ytterligere tre pucker bak Lørenskogs målvakt. I andre enden av banen var Lage Knutsen bunnsolid, og stoppet 25 av 26 skudd i kampen.

MS står nå med syv strake seiere i treningskampene, med tildels svært pene resultater og en målforskjell på 42-8. Til helgen spilles det cup i Grünerhallen, med nye muligheter til å finpusse spillet før seriestart.