MS-Storhamar2 9-0

MS fra scoringsvegring til målfest mot Storhamar.

Oppdatert: (04.10.2008)

MS eide spillet fra første dropp i kveldens kamp mot Storhamar. Men også denne gangen slet de med å få uttelling for spill og sjanser, i hvert fall i første halvdel av kampen. MS scoret kveldens første allerede etter to minutters spill, men så var det stopp. Tross sterk MS-dominans i første periode, ble det med det ene målet. Første halvdel av andre periode forløp omtrent på samme måte, med den ene misbrukte muligheten etter den andre. Vi begynte nesten å frykte en reprise av Lørenskogkampen, men heldigvis var Storhamar alt for tannløse på sine fåtallige kontringer. 11.48 ut i perioden kom endelig det forløsende 2-0-målet, og vi fikk en ketchup-effekt med ytterligere tre scoringer før siste pause. Spesielt det femte MS-målet var en perle, med flott samspill mellom Marius Andersen, Erik Wallace og Jonas Moen.

I tredje periode økte MS sin ledelse fire ganger, og satte dermed en ettertrykkelig stopper for scoringsvegringen de led av tidligere i kampen. Jonas Djupvik og Peter Andersen fortsetter å plukke jevnt med poeng, nevnes må også årets uredde debutant Sondre Olden. I motsatt ende av banen må Lage Knutsen ha hatt en av sine kjedeligere dager på jobben. Skuddstatistikken ved kampslutt viste nemlig 57-10 i favør MS. Det hører også med til historien at MS fikk tre mål  underkjent i denne kampen. Nå er det bare å håpe at MS tar med noe av dette spillet over fjellet når de møter Bergen til dobbeltkamp neste helg.