MS-H/L 4-2

MS sikret seg to viktige poeng mot Hasle.

Oppdatert: (15.10.2008)

De to treningskampene mot Hasle før sesongstart endte med en seier og ett tap, og også i kveldens kamp ble det målmessig jevnt. Richard Resvoll satte inn første periodes eneste scoring da han plukket opp en feilpasning og lurte keeper med et kjapt skudd etter 13.40. I andre periode dominerte MS stort, og etter seks og et halvt minutt kom 2-0, denne gang etter flott samspill mellom Marius Andersen og Erik Wallace. Kveldens kamp ble preget av tildels pirkete dømming, noe som spesielt gikk ut over MS. 13 minutter ut i midtperioden utnyttet H/L ett av sine mange power play til å redusere til 1-2. MS svarte med en psykologisk viktig scoring av Peter Andersen halvannet minutt senere, og kunne dermed gå til siste pause med tomålsledelse.

6.32 ut i tredje periode reduserte gjestene på nytt, men igjen svarte MS raskt. Erik Wallace kom alene med keeper og roet MS-nervene med 4-2-scoringen snaue ni minutter ut i perioden. Seks minutter før full tid fikk Hasle en gylden mulighet til å komme ajour, da de fikk spille 5 mot 3 i ett minutt. Denne muligheten rotet de imidlertid raskt bort, da de helt upresset rotet seg ut av sonen og mistet mye tid. MS klarte seg gjennom de mange utvisningene på en god måte, og slapp kun inn ett mål i undertall i kveld. Kampen burde nok vært avgjort allerede i midtperioden, men MS kunne til slutt innkassere en arbeidsseier og to nye poeng. Disse poengene er gode å ha med seg før helgens to toppkamper mot Rosenborg i Manglerudhallen.