MS-Gjøvik 5-0

MS hadde få problemer med Gjøvik Hockey.

Oppdatert: (29.10.2008)

Gjøvik var på vei oppover tabellen etter en svak sesongstart, men i kveldens kamp mot MS hadde de lite å stille opp med. MS eide pucken mesteparten av første periode, men skjøt mye rett på keeper. Unntaket var Kyle Sibley, som scoret periodens eneste mål på et velplassert skudd etter 12.40. I andre periode ble MS-dominansen enda større. Fortsatt var det Gjøviks gode målvakt som holdt sifrene nede, men MS klarte etter hvert å spille ham ut ved et par anledninger. Marius Andersen rundet keeper og satte inn 2-0 i et power play tidlig i perioden. Neste scoring lot vente på seg til nesten halvspilt kamp, da fikk Peter Andersen et kjapt pass fra Jonas Djupvik fra bak kassa, og Peter gjorde ingen feil. En scoringsvariant denne rekka etter hvert har fått som en liten spesialitet. Den neste scoringen var kanskje en enda større fryd for øyet. Magnus Lindahl kjempet seg frem i sedvanlig turbostil, slo et uselvisk og åpnende tversoverpass til Marius Andersen, som enkelt kunne sette pucken bak en utspilt keeper.

I tredje periode var det tilbake til å skyte rett på målvakten, men igjen med ett unntak. Denne gangen var det Sondre Olden sin tur til å få stjernetreff. Flere scoringer ble det ikke, selv om både Gjøvik og MS hadde muligheter i spill 5 mot 3. Gjøvik hadde faktisk en av sine største målsjanser da de spilte med 3 mann på isen. Ellers virket gjestene med få unntak ganske blodfattige, og måtte reise både mål- og poengløse hjem i kveld. MS har nå spillepause frem til 12. november, da venter Grüner i spenning på nok en MS-skalp. Kongsvinger vant også sin kamp i kveld, slik at det fortsatt er like jevnt og spennende i toppen av tabellen. Flere av våre gutter skal nå på samling med yngre landslag, mens resten kan konsentrere seg om forberedelsen til neste viktige a-lagskamp.