Sparta2-MS 2-4

MS tok med seg to viktige poeng fra Sarpsborg.

Oppdatert: (26.11.2008)

Sparta2 er et av bunnlagene i divisjonen, og tapte stort i to kamper mot Rosenborg sist helg. I kveldens kamp stilte de imidlertid med et sterkere mannskap, med Mikael Matsson og flere GET-ligaspillere på isen. Det ble en jevn kamp, hvor MS ledet 1-0 etter den første perioden, målscorer Marius Andersen. Etter hvert pådro MS seg en rekke utvisninger, og på stillingen 1-1 sto kampen og vippet. Lage Knutsen hindret Sparta i å ta ledelsen med en kanonredning, og det ble isteden MS og Jonas Djupvik Løvlie som kunne sette den uhyre viktige 2-1-scoringen fem og et halvt minutt ut i tredje periode. Maths Johansson økte MS-ledelsen til 3-1 tre minutter før full tid, men Sparta svarte raskt. Så det var først i sluttminuttet avgjørelsen falt, da Pål Skogli satte 4-2 til MS i tomt Sparta-bur.

Det rapporteres om stor innsatsvilje og en fortjent seier til et kjempende MS-lag i Sarpsborg. Det er helt avgjørende for MS å vinne slike kamper. Spesielt etter en nedtur av den typen gutta fikk mot Frisk. God motstand er noe MS tjener på i lengden, vel og merke så lenge de vinner kampene. I neste runde er det Lillehammers tur til å møte MS, det blir ganske sikkert en ny tøff kamp mot et av de antatt beste andrelagene.