MS-Stjernen2 10-0

Tosifret for MS og jevnt i toppen.

Ved LS
Oppdatert: (17.1.2009)

Det ble tidlig klart at tabelljumbo Stjernen ikke hadde mye å stille opp med i kveldens kamp mot MS. Stjernen var knapt inne i MS-sonen i de to første periodene, og MS fikk gjøre som de ville. Men å pepre løs mot et lag som ligger tilbake med 5 mann + keeper er ikke alltid lett. MS sløste tidvis stort med sjansene, men ledet likevel 7-0 med fem minutter igjen på klokka. I sluttminuttene løsnet det litt med tre raske scoringer, og dermed tosifret seier til MS. Noe som nesten bør være minstekravet mot et lag der målvakten er så til de grader hovedperson. For de to juniorene som delte målvaktsjobben i MS ble det en svært så rolig lørdagskveld. Å gi Lage Knutsen fri i kveld var ikke akkurat noen risikosport.

I toppkampen i Kongshallen fikk serieleder Rosenborg seg en kraftig tankevekker, i en kamp hjemmelaget vant hele 6-1. MS er dermed fortsatt ett poeng bak Kongsvinger, men haler innpå Rosenborg. Kongsvinger og Rosenborg møtes igjen søndag, en kamp som sett med MS-øyne helst ikke bør ende uavgjort. Da risikerer nemlig MS at de ikke bare må vinne de siste åtte kampene, men også få bedre målforskjell enn Kongsvinger for passere "knektene" i sammendraget. Vinner Kongsvinger igjen i morgen, har MS en gylden mulighet til å ta igjen Rosenborg. Det ligger uansett an til å bli en usedvanlig spennende avslutning på seriespillet i 1. divisjon. Å spille med kniven på strupen i hver kamp kan faktisk være en god oppladning til en eventuell kvalserie, der man møter lag som ikke har hatt noe å spille for på lang tid.