Hasle/Løren-MS 3-8

MS avgjorde med sterk andreperiode mot Hasle.

Oppdatert: (21.1.2009)

MS fikk en litt ruskete start på kampen i Lørenhallen, og skapte ikke all verden i første periode. Samtidig var Hasle giftige på kontringer. MS var imidlertid ganske effektive i perioden, og scoret på en av  sine relativt få målsjanser. Samtidig ryddet Lage Knutsen opp i det som kom i motsatt ende av banen. Etter en middelmådig førsteperiode ble det virkelig fart på sakene i den andre. MS punkterte  kampen  med et par tidlige  scoringer, og kjørte til tider over vertene etter alle kunstens regler. Hele seks flotte MS-scoringer fikk vi se i denne perioden. Spesielt trioen Pål  Skogli, Marius Andersen og Martin Hansen fikk samspillet til å fungere ypperlig. Jonas Moens hastverksarbeid av en scoring i sluttsekundene var det også klasse over.

I tredje periode så det ut til at MS ventet å møte et slagent og nedbrutt Haslelag. Men vertene hadde bestemt seg for å rette opp inntrykket fra midtperioden, og gikk friskt og freidig i angrep. Etter halvspilt periode hadde hjemmelaget redusert tre ganger. Noen hvileskjær har man råd til på 7-0, men dette bør helst ikke skje igjen i jevnere kamper. Hele hallen kunne da også høre hva David Livingston mente om innsatsen i denne fasen av kampen. I sluttminuttene festet MS grepet igjen, og fastsatte etter hvert sluttresultatet til 8-3. I en svært ujevn kamp kan vi fastslå at den overlegne midtperioden ble svært avgjørende. Den perioden var til gjengjeld noe av det bedre MS har vist denne sesongen.

Kongsvinger har så langt ikke avgitt poeng på hjemmebane mot noen andre enn MS. I kveld vant de enkelt 8-0 hjemme mot Gjøvik, og holder stand på tabelltoppen. Gjøvik er forøvrig også Manglerud Stars neste motstander, i Fjellhallen førstkommende lørdag.