Gjøvik-MS 2-9

Storseier til MS i Gjøvik Fjellhall.

Ved LS
Oppdatert: (24.1.2009)

MS spilte a-lagskamp og U19-kamp samtidig i dag, og valgte dermed å fordele a-lagsjuniorene broderlig mellom de to lagene. Sondre Olden, Joacim Sundelius og Kenneth Sørli Eriksen ble med a-laget til Gjøvik, mens Jonas Djupvik, Eirik Edstrøm, Magnus Lindahl og Daniel Rokseth ble igjen hjemme. På Gjøvik noterte både Olden og Sundelius sine navn i målprotokollen, mens Kenneth Eriksen fikk istid mellom stengene i kampens siste ti minutter. MS ledet 4-1 etter to perioder, og var svært så effektive da de scoret 5 mål på 13 skudd i tredje periode.

MS-juniorene som ble igjen i Oslo fikk slite litt mer mot Rosenborg. Der sto det lenge 1-1, før Jonas Djupvik punkterte det hele med tre scoringer på tre minutter helt på tampen. En viktig seier for U19, som med dette troner alene på tabelltoppen.