Lillehammer/NTG-MS 1-12

Ny målorgie for MS i Kristins Hall.

Oppdatert: (28.1.2009)

Lillehammer/NTG besitter mye talent, og stilte en bred tropp med fire femmere mot MS. Tross dette ble de fullstendig overkjørt av de grønne i kveld. Etter to perioder sto det 0-7, og tidlig i den tredje perioden scoret MS utrolige 5 mål i løpet av bare drøye to og et halvt minutt. Selv Lillehammers trøstemål ble scoret av en tidligere MS-spiller, Ole Daniel B. Setsaas. Hos MS tegnet hele ni mann seg på scoringslista, Peter Andersen scoret tre og Marius Andersen to.

MS har nå vunnet syv kamper på rad, og må trolig vinne ytterligere seks strake om det skal bli kvalikspill. Neste motstander er Grüner, som alltid har hatt for vane å skape trøbbel for våre gutter. Sist lagene møttes endte det med en hårfin MS-seier. At Grüner er istand til det meste på både godt og vondt viste de i kveldens kamp mot VIF2, der de tok ledelsen i undertall 3 mot 5, for så å sprekke totalt og tape kampen 3-6. Det ligger an til en spennende og åpen kamp i Manglerudhallen kommende lørdag.