Furuset-MS 1-8

MS vant en ny knusende seier over Furuset.

Ved LS
Oppdatert: (08.3.2009)

Furuset hadde i kveld en siste mulighet til å henge på i kampen om fortsatt GET-ligaspill. Og de holdt da også følge lengre enn i forrige møte, som i realiteten var avgjort fem minutter ut i andre periode. Men det var MS som kom best i gang i kveld også. Etter å ha klart seg gjennom nesten halvannet minutt i spill 3 mot 5 innledningsvis, tok MS kommandoen med to kjappe scoringer snaut halveis i perioden. I midtperioden ble det etter hvert mange utvisninger, og MS hadde en stund nok med å rydde unna rundt en solid Lage Knutsen. Furuset klarte ikke utnytte sine mange muligheter i overtall, isteden ble det MS som benyttet sjansen da en Furusetspiller satt utvist. Martin Hansen styrte inn skuddet fra Kyle Sibley, og MS hadde fått et lite pusterom før tredje periode.

To minutter ut i sluttperioden røk nullen for Lage, og Furuset fikk klamre seg til halmstrået en liten stund til. Men da Mikael Mattsson fikk pucken alene på kanten foran Skoveng, fikk han omsider vist at i slike situasjoner har han rutinen og kylan som trengs. Mattsson punkterte til 4-1, assistert av juniorene i rekka. Derfra og ut var det bare ett lag på banen. Furuset kapitulerte, og innså at det ikke blir GET-ligaspill på dem neste sesong. MS viste styrke, og det lå nok også i bakhodet at målforskjell kan få en betydning når regnskapet gjøres opp. Sluttminuttet ble en maktdemonstrasjon, som kulminerte med to scoringer på seks sekunder helt på tampen. Nok en gang var juniorene på offensiven, og igjen vant MS en tredjeperiode med imponerende 5-1.

Comet vant i kveld 6-0 på Kongsvinger, dermed er det klart at kampen om den siste GET-plassen står mellom MS og Kongsvinger. MS har matchball allerede på torsdag i Halden, der ett poeng vil være nok til å sikre GET-ligaplass. Det vil også gjøre samme nytten dersom Furuset skulle få en siste krampetrekning og ta poeng mot Kongsvinger. Taper MS i Halden samtidig som Kongsvinger slår Furuset, vil MS-Kongsvinger i siste runde bli avgjørende. Der er det allerede klart at MS kan tape med minst to mål og likevel rykke opp. Tremålstap kan også holde, litt avhengig av målforskjell foran det oppgjøret. Men en defensiv tankegang er neppe lurt, og kjenner vi MS-gutta rett har de ingen planer om å tape den kampen.

De som ikke vil risikere å bli snytt for festen må stille opp i Halden alt førstkommende torsdag.

Meld dere på til gratis supportertur!

Manglerud Star sendte naborivalen ned i førstedivisjonPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS